Celebrity News

Ceca Grubor po prvi put javno o drugom detetu i braku: Stahovala sam da neću uspeti...(FOTO)

Ceca Grubor omiljena je voditeljka

Ceca Grubor po prvi put javno o drugom detetu i braku: Stahovala sam da neću uspeti...(FOTO)

Nakon gotov godinu dana odsustva Ceca Grubor, vratila se sa porodiljskog bolovanja. Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink porodila se početkom godine i na svet donela drugo dete, sina Alekseja, a sada u intervjuu za Pink.rs priča o medijskoj pauzi, povratku na male ekrane, ali i roditeljstvu s obzirom na to da je majka dva dečaka.

Na pitanje kakav je bio osećaj kada je u cik zore posle dužeg vremena krenula na posao i da li se teško odvojila od svog mališana rekla je: 

- Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji. Ono što me je oduševilo jeste docek koji su mi kolege priredile. Bilo mi je jako drago što su mi se svi obradovali i što smo se odmah posvetili tome da nam emisija bude odlično realizovana. Nije mi bilo toliko teško da se odvojim jer nam nije prvi put. S obzirom na to da se Aleksej još uvek budi noću, ostavila sam ga kod moje mame na čuvanje. Inače u čuvanju dece mi pomažu svi, i moja i suprugova porodica. Sreća je da nas ima mnogo i mogu se na svakog osloniti.

privatna arhiva / printscreentvpink

 

 

Ceca Grubor pričala je i kako se pripremala za povratak i šta joj je sa Ružičaste TV najviše nedostajalo.

- Iskreno govoreći, nisam se dugo pripremala, ali inače sada sa dvoje dece moje pripreme će izgledati drugačije. Moram biti mnogo brža i konciznija jer više nemam toliko vremena kao ranije. Nedostajao mi je posao i taj adrenalin koji naš posao proizvodi. Ovo je jedan lep i kreativan posao i neobično je kada se od njega odaljis. Nedostajale su mi i kolege sa kojima se zaista divno slažem i bez obzira što se budimo rano, uvek nađemo inspiraciju za šalu i smeh. Sve vreme sam bila sam u kontaktu i sa kolegama iz Novog jutra sa Sarapom, Deom, Marijom Skrbić, Marijom Egeljom. Za mene je važno to da budem u lepim odnosima sa svojim kolegama i da znam da se raduju kada rade sa mnom.

privatna arhiva / printscreentvpink

 

 

Na pitanje da li je teško izbalansirati između karijere i porodice Ceca je odgovorila.

- To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla. Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć.Malo je reći da je taj život prelep i savršen. Mnogo sam srećna sa njima. Suprug mi mnogo pomaže i podržava u svemu što radim. Trudimo se da organizujemo i vreme za nas tako da smo uspevali da otputujemo do Beča, Istanbula, Italije na vikend.

 

Komentari (0)

Loading