Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.12.2022.

19:50

Dalić: Umorila nas je utakmica, imali smo i sreće

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je utakmica protiv Belgije, u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru, bila iscrpljujuća.

Izvor: B92

Autor:B92

Dalić: Umorila nas je utakmica, imali smo i sreće
Foto: Profimedia

On je takođe dodao da je njegova ekipa imala i malo sreće.

"Očekivali smo tešku utakmicu protiv Belgije i to smo i dobili. Belgija je sjajna ekipa, znali smo da ne mogu odigrati tri loše utakmice u nizu... Čestitam svojim momcima na borbenosti, trčanju, na igri po celom terenu. Imali smo u drugom poluvremenu i malo sreće u svemu, ali to je fudbal", rekao je Dalić, prenela je Hina.

Hrvatski fudbaleri odigrali su 0:0 protiv Belgije u poslednjoj utakmici Grupe F Svetskog prvenstva u Kataru i zahvaljujući tom bodu osvojili drugo mesto koje ih u osmini finala vodi na pobednika Grupe E.

Dalić je naveo da je utakmica sa Belgijom silno potrošila njegove igrače.

"Najvažnije je da se fizički oporavimo. Utakmica je stvarno bila iscrpljujuća. Znali smo rezultat druge utakmice u kojoj su igrali Maroko i Kanada. Nismo kalkulisali. Hteli smo da pobedimo, iako nam je bod bio dovoljan", rekao je selektor Hrvatske.

Pročitajte još:

* Hrvatska slavi smotanog Lukakua!

* Modrić: Pokazali da smo vrhunska ekipa

* Martines: Odlazimo iz Katara uzdignute glave

* "Bila bi tragedija da Hrvatska nije prošla grupu"

* Hrvat otkrio stanje reprezentacije Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve