Najnovije vesti
Vesti
Čarolija počinje: Deda Mraz 3. decembra u Ušće Shopping Centeru otvara vrata svoje Kuće čuda

Čarolija počinje: Deda Mraz 3. decembra u Ušće Shopping Centeru otvara vrata svoje Kuće čuda

Novogodišnja čarolija je i ove godine smeštena na ušću dve reke, u shopping centru koji više od jedne decenije priređuje najbolju prazničnu zabavu za svoje posetioce.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Promo
.

U subotu, 3. decembra, tačno u podne, Ušće Shopping Center otvara vrata Deda Mrazove kuće čuda i donosi pregršt nezaboravnih trenutaka. Program počinje dečijim horom „Kolibri“ i nastavlja se predstavom „Deda Mraz u Aranđelu“ i druženjem sa vilenjacima štulašima.

Sve do 15. januara 2023. godine radost praznika širiće se iz omiljenog šoping centra uz bogat zabavni sadržaj i niz predstava, koncert iznenađenja i radionica za decu i odrasle. Mališani će praviti ukrase za jelku i okušati se u najrazličitijim kreativnim poduhvatima, od kvilinga do dekupaža, a mame će obradovati interaktivna radionicama sa fitnes instruktorkom.

Posetioci će moći da uživaju u jedinstvenoj Ušće Shopping Center novogodišnjoj atmosferi i prepoznatljivom osećaju topline dok biraju poklone za svoje najdraže.

Praznično ushićenje upotpuniće i novogodišnji popusti, kao i specijalne pogodnosti za korisnike Tvoj Centar aplikacije. Ušće Shopping Centar će biti glavno mesto okupljanja za sve koji uživaju u prazničnoj euforiji i jedinstvenom iskustvu druženja, kupovine i stvaranja uspomena.

Ušće Shopping Center vas očekuje. I Deda Mraz vas čeka, širom otvorenih vrata!