Najnovije vesti
Slobodno vreme
Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

Novogodišnja čarolija u Emmezeti!

Tradicionalno i ove godine donosimo magiju u domove! Novogodišnja čarolija u Emmezeti je stigla danas, 1.12. i traje sve do 24.12.2022. Pripremili smo vam 35 poklon iznenađenja uz nagradni fond preko 600.000 dinara. Idealna je prilika da tokom decembra meseca opremite dom kompletno u Emmezeti prateći dnevne popuste i nagrade, jer Novogodišnja čarolija zaviruje u svaki kutak doma.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Promo
.

Odaberite savršenu garnituru za dnevni boravak, ušuškajte spavaću sobu po meri, izaberite dekoraciju koju ste oduvek priželjkivali ili oplemenite dom kvalitetnom tehnikom. Emmezeta svaki dan donosi novi popust i novu mogućnost za učestvovanje u nagradnoj igri, jer sreća prati uporne! Pored glavih nagrada, Emmezeta daruje i dnevne nagrade, a izvlačenje dobitnika je 28.12.2022.

Tokom decembra, svaki dan iskoristite super popuste i opremite ceo dom jer predstojeće praznike treba dočekati u svečanom izdanju. Kada je reč o enterijeru fokus je na odabranoj kombinaciji komada nameštaja i dekoracije kako bi dom izgledao istovremeno elegantno, čarobno i ušuškano. Ove godine su se izdvojili svetliji tonovi nameštaja, a dominira bela, siva ili boji drveta kako bi se dočarala idila snežnog zimskog jutra. Za ušuškanost prostora zaduženi su topli tepisi interesantnih dezena i tekstura. Dekoracijom jelke možete da oživete svaki kutak i da mu date posebnu dinamiku kroz odabir zanimljivih ukrasa različitih oblika, ali je preporuka da se kombinuju u dve do tri boje najviše.

.
Foto: Promo
.
.
Foto: Promo
.

Ako ste smeli i volite da ekserimentišete sa ekstravagancijom, onda je pravi izbor nameštaj u tamnijom plavoj boji koja odiše čistom elegancijom. Postignite efekat magične zimske noći obavijene velom mističnosti. Kombinacija zlatno, tamno i sjajno je sve samo ne klasično. Budite svoji i pustite mašti na volju.

Posetite Emmezeta centre u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku i pratite pomno webshop emmezeta.rs! Igrajte nagradnu igru i okušajte priliku za sreću u domu!

.
Foto: Promo
.
.
Foto: Promo
.