Najnovije vesti
Zabava
Lepa Brena odgovorila na tvrdnje da je njen nastup za Novu godinu najskuplji

(VIDEO) "Ipak sam ja Brena nacionale" Pevačica odgovorila na tvrdnje da je njen nastup za Novu godinu najskuplji: "NEUMESNO JE O CIFRAMA"

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinović, dugi niz godina su u braku, a pevačica ističe da nikada ne treba da postoji razlika između muškaraca i žena, već da svi treba da rade ono u čemu su bolji.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Lepa Brena Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier
Lepa Brena

- Mislim da muškarac voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga, a za šta nije sposobna ona, a ni on, onda se unajmi npr. kada je vožnja u pitnaju vozač. Nikada nisam volela antagonizam između muškaraca i žena. Smatram da ako on zna nešto bolje neka to uradi, ako sam ja bolja onda treba meni da prepusti i da se niko ne ljuti- ističe Brena za “Blic”.

Blic preporučuje

Pevačica se pohvalila da je dobar vozač iako je to na Balkanu rezervisano za muškarca.

- Ali ja vozim jako dobro. Stabilan sam i siguran vozač. Nikad nisam vozila pod dejstvom alkohola. Vozim po pravilima, osim po nekada kada baš žurim- kaže Brena i dodaje:

Lepa Brena
Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier
Lepa Brena

- Umem i brzo da vozim, pogotovo kada dođu novi automobili, pa onda da probam da li idu 250 do 280 na sat. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća. Provela sam prvih deset godina karijere u autobusu. Tu sam spavala, jela, pila, sa trideset momaka koji su radili sa mnom. Posle toga smo malo krenuli više avionima, pa luksuznim automobilima i danas je auto nešto što predstavlja apsolutno “moj drugi dom”.

Kroz dugu karijeru, za potrebe filmova u kojima je igrala, imala je priliku da vozi i autobus.

Lepa Brena
Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier
Lepa Brena

- Mladost ludost. Zaista se divim ženama koje voze autobus. Zato što je ovo vrsta neke diskriminacije koja je kod nas jako očita. Svuda u svetu se to više i više razbija. Imate žene koje su piloti, voze brodove, astronauti su- kaže Brena, koja je nakon toga vozila gliser, ali i avion.

- Vozila sam male i velike jahte. Vozila sam i mali avion kada smo snimali film “Hajde da se volimo”- naglasila je ona.

Lepa Brena
Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier
Lepa Brena

Brena ističe da ni na jednu od vožnji nije bila potreba da je neko nagovara, već je imala želju sve to da nauči.

- Pametan čovek sve nauči. Vožnja gliserom ili voziti autobus, brod, sve je stvar prakse, ne postoji ništa da je teško- kaže pevačica i dodaje da na čamce ne ide kako bi se samo slikala u kupaćim kostimima.

- Nisam nikada bila na čamcu kod nekoga da samo ležim i reklamiram kupaći kostim i da igram uz šampanjac. Nego sve su to bili naši brodovi i onda moraš sve da znaš.

.
Foto: Zoran Ilić / Ringier
.

Ja sam Brena Nacionale

Brenin nastup za Novu godinu, je jedan od najskupljih, te se pisalo da je i najplaćenija, a pevačica o ceni nije želela da priča.

- Sami znate da pevam četrdeset godina i da je neukosno pričati o cenama i da o tome uglavnom govore oni što žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još Brena Nacionale- ističe ona i dodaje:

- Moram da priznam da zaista sada najviše uživam što nemam više male dece kući pa ne moram da žurim sa nastupa.

Lepa Brena
Foto: Blic TV / screenshot
Lepa Brena

Od kada sam slomila ruke i nogu smirli sam se

Prema njenim rečima zbog povreda jednu stvar nije uspela da proba tokom života.

- Vozila sam i motore, ali nisam skakala iz padobrana. Dok nisam imala decu išla sam na paraglajding, to sam obožavala. Prosto sam sportski tip, avanturista i volim adrenalin. Međutim, kada sam polomila levu nogu i obe ruke dva puta došla sam pameti i više ne esperimentišem. Smirila sam se- rekla je Brena.