Region

Svet

Region

Nakon Milice Milše i Žarka Jokanovića i Danica Ristovski napušta seriju Igra sudbine!

Nakon Milice Milše i Žarka Jokanovića i Danica Ristovski, bivša supruga glumca Lazara Ristovskog, napušta seriju "Igra sudbine"! Ima želju da se solidariše sa koleginicom...

Nakon Milice Milše i Žarka Jokanovića i Danica Ristovski napušta seriju Igra sudbine! Screenshoot/Instagram/milicevic_hair





Danica Ristovski, bivša supruga glumca Lazara Ristovskog i jedna od glavnih likova pomenutog projekta navodno ima želju da se solidariše sa koleginicom Milicom, te su sve glasnije gradske priče na tu temu.

Osim da se iz serije očekuje odlazak Danice Ristovski, sumnja se da će popularnu telenovelu napustiti i glumica Sandra Bugarski. Ipak, ovo je i dalje sve na nivou spekulacija, budući da glumice nisu ni potvrdile ni demantovale ove navode.





Šta se to događa sa glumačkom ekipom jedne od najgledanijih serija niko ne zna. Ono što je svima poznato je da je dotičnima publika poklonila veliko poverenje te sada razočarano posmatra njihov raspad.

Ono što je za sada zvanično potvrđeno jeste da Milica Milša i Žarko Jokanović više nisu deo serije koja je obeležila poslednje tri godine na malim ekranima, ali i istoriju domaće televizije.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>