Zvezda "Granda" verio devojku uprkos protivljenju njegove porodice: Objavio srećne vesti na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)

01.12.2022

11:08

1

Pokazao je da ljubav ipak pobeđuje, a sve je uradio uz posebnu pesmu

Zvezda "Granda" verio devojku uprkos protivljenju njegove porodice: Objavio srećne vesti na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)
Bojan Pavlović sa verenicom - Copyright Instagram printscreen/bojan_pavlovic_official

Bojan Pavlović, nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda", verio je svoju devojku i koleginicu Nikolinu Pelalić. Video sa veridbe koja se odigrala u jednom restoranu je pevač objavio na društvenim mrežama.

On je, naime, za svoju dragu otpevao hit "Svirajte noćas samo za nju" dok su muzičari svirali, a onda je kleknuo ispred Nikoline, izvadio kutiju sa vereničkim prstenom i pitao je da se uda za njega. Ona je, naravno, odmah rekla "da".

Čestitke kolega su se samo nizale uz video koji je Bojan objavio, a mnogi su se pitali kako je reagovala njegova porodica.

Naime, Bojan i Nikolina su bili u vezi pre nekoliko godina, ali su raskinuli zato što njegova porodica nije odobravala da oni budu zajedno. Glavni razlozi za to su što ona dolazi iz Hrvatske, ali i što je već bila udata. 

- Ta devojka je život moj. Ne znam kako da kažem pred svim ovim ljudima ovde. Najviše se osporava zato što je ona Hrvatica, to je jedna duga priča koju ću sigurno ispričati jednom. Ona je pre naše veze bila udata. Mi smo bili u vezi pre 6 godina, dugo smo bili zajedno, ali je to klinačka ljubav. Raskinuli smo zbog mojih babe i dede, ja potičem iz patrijahalne porodice, to nije bilo prihvaćeno - rekao je Bojan pre izvesnog vremena i dodao:

- Nažalost, ja sam ih tada poslušao, nisam želeo, ali sam bio nateran. Mnogo mi je teško kada pričam o tome. Uskratili su mi nju, a ja sam je voleo mnogo. Sada nisam pod velikim uticajem porodice, ali se njihovo mišljenje nije promenilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike