Celebrity News

Fotke sa odmora uzburkale naciju: Jelena zajahala Novaka pred svima, na ovo nismo navikli (FOTO)

Odmor Jelene i Novaka Đokovića privukao je veliku pažnju

Fotke sa odmora uzburkale naciju: Jelena zajahala Novaka pred svima, na ovo nismo navikli (FOTO)

Nakon što je osvojen završni turnir, Đokovići su rešili da sebi daju malo oduška i Noletovu pauzu iskoriste na najbolji mogući način. Zasluženi odmor Jelene i Novaka Đokovića ovog puta nije neka egzotična destinacija, a oni su izležavanje na plaži zamenili veoma zanimljivim aktivnosti druge vrste, te su se otisnuli u palnine čije vrhove uspešno osvajaju.

Pročitajte: Najlepša fotografija sa letovanja - Tata Novak sa Stefanom na skuteru, cela Crna Gora priča o njima

Instagram

 

Njih dvoje, naime, nalaze se u Marbelji gde Noletov rođeni brat živi, a prvi reket sveta tu često i trenira. Pred novu sezonu rešili su da odmore u Španiji, a lepe dane oni koriste kvalitetno. Put ih je ovog puta naveo na planinski venac Sijera Blanka, gde su u društvu prijatelja napravili ozbiljan podvig, uspon na planinski vrh La Konča.

Pročitajte: Novak se provodio na nastupu Dina Merlina sa OVOM pevačicom (FOTO)

Instagram

 

Supruga našeg najboljeg tenisera na svom "Instagram" profilu podelila je interesentne kadrove ove avanture, te je odmor Jelene i Novaka Đokovića izazvao lavinu reakcija i pozitivnih komentara na račun najpopularnijeg para:

Pročitajte: Za petama Novaku - Pogledajte fotografije našeg šampiona sa privatnog odmora u Crnoj Gori

Instagram

 
 

-Auuu, popesmo se nekako danas na vrh Konče... Kako sve izgleda nestvarno lepo sa vrha i sve nepravilnosti i poteškoće i izazovi postanu deo te lepote…. Još jedan vrh osvojen - napisala je ona u opisu fotografija na kojima se zadovoljno osmehuje dok je Nole grli, a kako nijedan put ka vrhu nije lak, i njihov izbor bio je teži:

- Još jedan osvojen vrh. Izabrali smo put kojim idu koze - pohvalila se Jelena.  

Pročitajte: Imate li sada šta da joj zamerite? Jelena Đoković sa mužem na utakmici u Istanbulu, svi gledaju u noge i obuću (FOTO)

Instagram

 
 

Komentari (1)

Loading
Xy

16:48 01.12.2022

BRAVO, DOBRI i USPJESNI LJUDI. Uzor svima. Priroda, druzenje, a ne samo internet, TV, mobilni, instagram, tik tok i ostale gluposti. Pozdrav iz Slovenije.