VIDEO: Putnica tokom leta pokušala da otvori vrata aviona "jer joj je Isus tako rekao"

Za putnike iz Hjustona u Teksasu do Kolumba, u Ohaju, let u subotu mogao je da se pretvori u smrtonosan, kada je putnica pokušala da otvori bočna vrata aviona usred leta.
VIDEO: Putnica tokom leta pokušala da otvori vrata aviona "jer joj je Isus tako rekao"
Foto: Pixabay
Elom Agbeninu (34) navodno se ugurala ispred stjuardese i pokušala da otvori vrata aviona, ali ju je u tome sprečio drugi putnik, dok su piloti skrenuli avion, pokušavajući prinudno da slete.
Umesto u Kolumbo, avion je sleteo na Nacionalni aerodrom "Bil i Hilari Klinton" u Arkanzasu, kako bi federalni agenti mogli da privedu putnika.
Sudski dokumenti koje je objavio Okružni sud SAD za istočni okrug Arkanzasa otkrivaju da je incident počeo kada je Agbegninu ustala i otišla do zadnjeg dela aviona. Stajala je i zurila u vrata sve dok je osoblje nije zamolilo da ode u toalet ili da se vrati na svoje mesto. Žena je odbila zahtev stjuardese i ostala na istom mestu, nakon čega se progurala pored osoblja do vrata i počela da povlači bravu da ih otvori.
 
Kako se navodi, muškarac koji je skočio da je zaustavi nekoliko puta je ujeden za butinu, a mediji prenose da je nakon što je žena prestala da ujeda muškarca počela da udara glavom o pod aviona.
 
Dokumenti otkrivaju da je imala bizarno objašnjenje za svoje postupke. Isus joj je rekao da leti u Ohajo, kao i da otvori vrata aviona. Žena je rekla policiji da je krenula u Merilend da poseti pastora, a izveštaji dodaju da je putovala sama, bez prtljaga i da njen muž, koji je ostao kod kuće, nije imao pojma o putovanju.
 
  • Open d dor

    01.12.2022 09:50
    Darvin opet nadjacao Isusa?
  • Realista

    01.12.2022 09:09
    Svi vernici su...
    ...shizofreničari u zavisnosti koliko i u koje vrhovno biće veruju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.