Brat Adila Maksutovića je preslikani pevač: Ne voli da se pojavljuje u javnosti, a napravio je veliki biznis

30.11.2022

23:31

0

Adilov brat je pevačeva kopija i bavi se ugostiteljstvom

Brat Adila Maksutovića je preslikani pevač: Ne voli da se pojavljuje u javnosti, a napravio je veliki biznis
Adil Maksutović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

O privatnom životu pevača Adila Maksutovića se vrlo malo zna. Oženio je ćerku Džeja Ramadanovskog Anu, sa kojom ima dvoje dece, a o porodici sa kojom je odrastao se ne zna gotovo ništa. 

Vlasnik velikog hita „Ne mogu bez tebe ja“, potiče iz ugledne porodice, ima godinu dana mlađu sestru Adelu i osam godina mlađeg brata Maksuta koji je pevačeva kopija

Iako članove svoje porodice ne eksponira u javnosti, pevač neretko voli da se pohvali mlađim bratom Maksutom koji neverovatno lični na njega. Uz najnoviji selfi koji je Adil objavio sa bratom, stavio je kratak opis „Rođeni“, a pevačevi obožavatelji su ih obasipali komplimentima i rečima podrške.

 

 

Inače, Maksut se za razliku od svog brata ne bavi javnim poslom, već ugostiteljstvom, a u svom biznisu je i te kako uspešan. 

Podsetimo, osim što je Adil zet legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog on ima rodbinske veze sa Muharemom Serbezovskim, ali i sa Esmom Redžepovom. O ovome nikada nije pričao, jer nije želeo da gradi popularnost na njihovim imenima. 

ATAImages/Antonio Ahel
Adil Maksutović

 

- Ja sam po dedinoj liniji rođak sa njim. On je rodom iz Skoplja i svako gostovanje u Beogradu bio bi kod mog dede. A, verovali ili ne, meni je još jedna velika umetnica bliska rođaka, to je Esma Redžepova. Ali, ja nisam nikada na početku karijere hteo da pominjem njihova imena, želeo sam da budem ja, ali sada kada sam svoj na svome, e, to sada ne želim da skrivam. Pored takve loze i pored velikog Džeja, bila bi greota da nisam uspeo - rekao je Maksutović jednom prilikom za medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike