Bački Petrovac: Srbija u ritmu Evrope 2022

bački petrovac-srbija u ritmu evrope
BAČKI PETROVAC – Povodom najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ koje se ove godine održao u oktobru mesecu u gradu Srbobran, predsednica Opštine Bački Petrovac Jasna Šproh zajedno sa predsednikom Skupštine opštine Janom Jovankovičem su danas primili decu iz naše opštine koja su učestvovala na ovogodišnjoj manifestaciji u pratnji sa direktorom televizijskog programa i takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Igorom Karadarevićem i izvršnim direktorom manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Davidom Makević.

Radi podsećanja “Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlјi, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godina, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji  daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije i Izraela. Program “Srbija u ritmu Evrope” se emitovati uživo iz grada pobednika i to putem Prve srpske televizije ( PRVA TV ). Cilј manifestacije je podržavanje, razvijanje i upoznavanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, rodne ravnopravnosti, saradnje i edukacije.

Deca iz naše opštine su po 6 put učestvovala na ovoj manifestaciji a ove godine predstavili su nas sa pesmom “Répondez-moi“ na švajcarskom jeziku. Učesnice ovogodišnjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ su bile: Tamara Ninić i Vana Milicaj.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.