Najnovije vesti
Vesti Hronika
Advokat Luke Bojovića stigao na aerodrom

Advokat Luke Bojovića stigao na aerodrom

Vođa nekadašnjeg zemunskog klana Luka Bojović krenuo je letom iz Madrida i očekuje se da će nešto posle 20 časova sleteti u Beograd.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Borivoje Borovic, advokat Foto: Mitar Mitrović / Ringier
Borivoje Borovic, advokat

Njega će po sletanju u Beograd sačekati i njegov advokat Borivoje Borović, koji je stigao na aerodrom.

Blic preporučuje

- Protiv Luke Bojovića ne vodi se nijedan postupak i došao sam u svojstvu advokata - rekao je on za Kurir.

Podsetimo Borović je Luku Bojovića branio u Srbiji u postupcima koji su se vodili protiv njega u Srbiji i u kojima je oslobođen.

Kako je Blic već pisao, mere bezbednosti će biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Po njega su, kako saznajemo, otišla četvorica pripadnika MUP, dok će u obezbeđenju od aerodroma učestvovati oko petnaestak policijaca, sa četiri automobila u prstenu obezbeđenja.Prema informacijama koje posedujemo, po sletanju aviona u Beograd, Bojović se neće mešati i izaći sa ostalim putnicima koji budu doleteli letom avio kompanije Air Serbia iz Madrida.

- Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova. Zatim će izaći sa aerodromskog kompleksa na jedan od sporednih izlaza - kaže izvor "Blica".