Kako nositi bodi sa rolkom ove zime: 5 načina za stilizovanje

by | novembar 30, 2022
Kako nositi bodi sa rolkom

U nastavku vam otkrivamo 5 načina kako nositi bodi sa rolkom tokom ove zimske sezone.

Veoma verujemo u moć rolke. Bilo da vam je uz mini suknju potreban konzervativan štih ili želite da omiljene farmerice podignete na viši nivo, pouzdana rolka je uvewk pravi izbor. A na našu reću, danas imamo ogromni broj ideja, jer je ovaj komad odeće zaista svestran.

Tokom godina, rolke su bile i ostale veoma važan deo zimske garderobe. A pored njih, nekoliko sezona unazad (bilo koje godišnje doba da je u pitanju) na scenu su stupili i bodiji. Ovaj komad odeće takođe se lako uklapa uz svaki stil i uvek izgleda perfektno. Zato ne čudi što su dizajneri odlučuili da spoje ova dva. A kako sve možete da nosite ovaj odevni predmet, otkrivamo vam u nastavku.ž

Kako nositi bodi s rolkom

Poslovna odevna kombinacija


Kostimi od tvida, po uzoru na Chanel, ponovo su veoma aktuelni. A uz njih, bodi s rolkom biće pun pogodak. Torba na preklop i cipele u špic na malu potpeticu daće taj poslovni look. A ukoliko želite da osavremenite izgled, izaberite kombatice.

Dnevna varijanta

Uz helanke i bodi rolku preko kojeg ćete obući oversized duskericu, dobićete trendi savremen look idealan za dan. Uz to, uparite omiljene patike i spremne ste za dnevne obaveze.

Kako nositi bodi sa rolkom na večeru

Bilo da jedete na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, od suštinske je važnosti da imate pravi izbor u nanošenju slojeva. Počnite sa osnovnom rolkom koju nadogradite košuljom. Uparite gornji deo odeće s omiljenim pantalonama, a ceo look začinite kaputom.

Ali i  bez njega, kombinacija košulje i dolčevine potpuno osvežava jedno drugo. Kao što je slučaj sa svakim kaputom dužine do gležnjeva, cipele bi trebalo da se koriste za dodavanje kontrasta – za šta su čizme gležnjače savršene.

Za zabavu

Sezona je proslava. Bez obzira da li se prvi put srećete sa porodicom vašeg partnera ili idete na prazničnu proslavu firme, mudro je igrati na sigurno sa odevnim predmetima koji nude malo više pokrivenosti. Međutim, nema potrebe da prepravljate svoj orman – jednostavno obucite crnu rolku ispod bilo koje od svojih omiljenih koktel haljin. Rezultirajući izgled je pametan, sofisticiran i jednako je vjerovatno da će okrenuti glave.

Kako nositi bodi sa rolkom u izlazak

Bili smo tamo: subota je uveče, ona HBO drama koju volite se emituje u 22:00, ali vi dobijate poziv za piće u gradu koji ne želite da odbijete. U roku od nekoliko minuta, možete stvoriti sjajan večernji look. Uz pantalone od kašmira uparite bodi s rolkom s mini kožnom suknjom. Izaberite poluprovidne crne čarape sa interesantnim printom i dodajte čizme ili cipele iznad kolena. I voila- savršen brzinski look za večernji izlazak.

Rolka nije dosadna! 9 efektnih i trendi autfita sa dolčevitom

 

 

Lepota i zdravljeElena Boltunova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Andry5/iStock/Getty Images Plus via Getty Images