Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2022.

10:53

Veliko pojačanje za Belgiju pred susret sa Hrvatima

Romelu Lukaku trebalo bi da predvodi beglijski napad u duelu protiv Hrvatske u poslednjem kolu grupe F na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: B92

Autor:B92

Veliko pojačanje za Belgiju pred susret sa Hrvatima
Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Lukaku je zbog povrede noge propustio prvi meč protiv Kanade, dok je protiv Maroka odigrao u nekoliko poslednjih minuta.

"Naš je plan bio da zaigra u trećoj utakmici. Videćemo na treninzima može li igrati i započeti utakmicu. Mislim na ne može odraditi svih 90 minuta", rekao je belgiski trener Martines.

Špic Intera je upisao je 103 nastupa za reprezentaciju i postigao 68 golova, što ga čini ubedljivo najboljim strelcem u istoriji Belgije.

Zanimljivo je da je Romalu Lukaku debitivao u februaru 2010. godine u prijateljskom meču baš protiv Hrvatske kada je imao 16 godina.

Hrvatska bi u poslednjem kolu mogla teoretski da izgubi od Belgije i da se plasira u osminu finala, a onda joj treba poraz Maroka od Kanade, dok Belgiji igra samo pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve