Vesti

0

Novi Pazar: Krivične prijave maloletnicima zbog vršnjačkog nasilja

Autor: TKĐ

Izvor: Beta

Novi Pazar: Krivične prijave maloletnicima zbog vršnjačkog nasilja

Izvor: NM

Novopazarska policija podneće krivične prijave protiv petorice petnaestogodišnjaka zbog sumnje da su pretukli godinu dana mlađeg dečaka, saopšteno je danas.
 
 
Protiv dvojice će bit podnete prijave zbog sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda, a protiv trojice zbog učešća u tuči.
 
Po navodima policije, oni su sa još jednim trinaestogodišnjakom, nakon svađe u dvorištu jedne škole napali četrnaestogodišnjaka.
 
Pretučeni dečak zadobio je povrede jagodične kosti i vilice, a nakon hirurške intervencije u novopazarskoj Opštoj bolnici, pušten je na kućno lečenje.
 
Otac povređenog dečaka rekao je medijima da je njegov sin napadnut dok je, nakon odgledane košarkaše utakmice u Osnovnoj školi "Meša Selimović", u blizini te obrazovne ustanove čekao taksi da se vrati kući.
 
Po njegovim rečima, jedan od napadača je upitao dečaka "Šta gledaš", nakon čega su počeli da ga tuku.
 
Iz Osnovne škole "Meša Selimović" kazali su da u tuči nisu učestvovali njihovi učenici, već dečaci koji su bili u publici na košarkaškoj utakmici koja je odigrana u fiskulturnoj sali te obrazovne ustanove.
 
Dodali su i da organizacija utakmice nije u njihovoj ingerenciji, jer oni salu daju samo na korišćenje sportskim kolektivima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR