Više javno tužilaštvo: Osuđujemo napade pojedinih medija na tužioca Nenada Stefanovića 1foto (BETAPHOTO/MILAN TIMOTIĆ/MO)

Više javno tužilašvo u Beogradu najoštrije protestuje zbog svakodnevnih napada pojedinih medija na rad ovog tužilaštva i Višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića, saopštilo je ovo Tužilaštvo.

“Učestali napadi koji se ogledaju u objavljivanju tekstova sa netačnim, poluistinitim i malicioznim informacijama usledili su nakon objavljivanja intervjuja Višeg javnog tužioca u „Politici” u ponedeljak 28. decembra”. U tom intervjuu viši javni tužilac je jasno objasnio stanje u konkretnim predmetima koji intrigiraju upravo te medije, poput slučaja „Savamala“, slučaja inspektora Slobodana Milenkovića, a odgovorio je i zašto navodi Veljka Belivuka nisu predmet interesovanja ovog tužilaštva, a navodi Dijane Hrkalović jesu”, navodi se u saopštenju VJT.

Kako dodaju, “zlonamernim, neprofesionalnim i malicioznim izveštavanjem i proturanjem lažnih informacija, pojedini mediji tendeciozno žele da naruše ugled VJT u Beogradu i svih njegovih zaposlenih, zbog čega najoštrije osuđujemo ovakvo postupanje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari