Celebrity News

Brada do kolena, ostao bez kose: Milanče iz Otvorenih vrata postao iguman, ovo je njegova najnovija fotografija i svi su u šoku

Milanče iz Otvorenih vrata promenio je život iz korena

Brada do kolena, ostao bez kose: Milanče iz Otvorenih vrata postao iguman, ovo je njegova najnovija fotografija i svi su u šoku

Nekadašnji glumac Rastko Lupulović koji je najveću popularnost stekao kao Milanče iz "Otvorenih vrata" pre više od dvadeset pet godina odlučio je da svoj život promeni iz korena i doneo odluku koja je tada mnoge iznenadila. 

Naime, još od 1992. godine Rastko je počeo redovno da posećuje Visoke Dečane, a njegovu odluku da ostane u manastiru, blagoslovio je 1996. godine tadašnji iguman, sadašnji Episkop raško-prizrenski Teodosije. Kao iskušenik proveo je dve godine nakon kojih je zamonašen 1998. godine dobivši monaško ime Ilarion.

Pročitajte: Monah iz manastira Podmaine otkrio pravu istinu o Milanu Stankoviću i njegovoj kontroverznoj poseti

printscreen

 

Glumac i gitarista benda "Kanda, Kodža i Nebojša", rođen je 1974. godine u Beogradu, a ljubitelji filmske umetnosti pored serije "Otvorena vrata" pamte ga i po ulogama u filmovima "Biće bolje" i "Paket-aranžman".  Fakultet dramskih umetnosti upisao je kao maloletnik, a studirao je u klasi sa Katarinom ŽutićBojanom MaljevićNenadom Jezdićem... Svojim raskošnim talentom on je osvajao i srca pozorišne publike, čemu svedoči i priznanje "Zoran Radmilović" koje je dobio na Sterijinom pozorju na samom početku glumačke karijere.

Pročitajte: Otišao je na venčanje Nenada Jezdića i zauvek ostao u manastiru - Ovako je glumac Rastko Lupulović postao otac Ilarion

youtube printscreen

 

Iako mnogi zatečeni odlukom maldog glumca da svoj život posveti veri, Milanče iz Otvorenih vrata ispričao je svojevremeno za medije da ne žali za stilom života kakav je nekada vodio.

- Nikada nisam zažalio ili da sam se pokajao što sam postao monah. Naprotiv, često mi se događa da Bogu blagodarim što mi je pomogao da se opredelim za ovaj put jer, naravno, sve je zasnovano na čovekovoj slobodnoj odluci. Bez slobodne odluke svakoga od nas nema ni prave prave slobode… Ljubav i sloboda je ono nešto za čim sam ja krenuo - rekao je Lupulović pre nekoliko godina u emisiji "Eksploziv".

Komentari (0)

Loading