Stigla u Katar! Život Ane Rajković uvek intrigira: Bila verena za Veljka Ražnatovića, pa u šemi sa fudbalerom, a za golmana se udala!

30.11.2022

14:09

1

Golmanova žena će pratiti odlučujući meč, Srbija-Švajcarska

Stigla u Katar! Život Ane Rajković uvek intrigira: Bila verena za Veljka Ražnatovića, pa u šemi sa fudbalerom, a za golmana se udala!
Ana Rajković - Copyright Printscreen/Instagram/rajkovic__ana

Supruga Predraga Rajkovića pokupila je svu pažnju javnosti kada je stigla u Dohu na Svetsko prvenstvo u fudbalu kako bi podržala supruga Predraga Rajkovića na odlučujućoj utakmici za Srbiju, koja će se održati u petak sa Švajcarcima.

Ana je odsela u jednom od najluksuznijih hotela, a ispod provokativne fotografije u bikiniju napisala je:

 

 

- Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju - poručila je ona, dok pozira na plaži.

Što se tiče braka sa Peđom, uživaju u idili sa decom, a njen život oduvek je intrigirao javnost. Za nju su svi čuli još mnogo pre nego što je stvorila zajednicu sa jednim od najboljih golmana kod nas, zbog veze sa sinom Cece Ražnatović, Veljkom.

ATAImages/Antonio Ahel
Veljko Ražnatović

Ana i pevačicin naslednik bili su čak i vereni, a ona je nakon raskida sa Veljkom bila u romansi sa fudbalerom Crvene zvezde, Srđanom Mijailovićem.

Manekenka je ranije rekla da se ne stidi nijednog izbora iz prošlosti, ali i da je ostala u dobrim odnosima s bivšim partnerima.

Inače, bračni par je nedavno bio i opljačkan, pa se Ana oglasila i objasnila šta je zatekla u radnji.

 

 

- U šoku sam, ne znam šta se više dešava. Uništili su čitavu radnju, ali robu nisu dirali - rekla je ona i dodala da je ukraden dnevni pazar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike