Lifestyle

5 odličnih portala za žene koje vredi pratiti

portali-za-zene

Donosimo vam pet ženskih portala koji obiluju edukativnim, zanimljivim i zabavnim ženskim temama

Način na koji danas živimo prije svega zahtjeva od svih nas da pazimo na svoje zdravlje. Svakako zdrav pogled na život doprinosi uveliko boljem zdravlju ali i zadovoljstvu, jer mentalno zdravlje je jednako važno kao i naše fizičko zdravlje.

Stoga vam donosimo pet portala za žene koji vam donose prije svega kvalitetne tekstove o ostvarivanju finansijske neovisnosti, pronalasku ljubavi, prihvatanju zdravijeg stila života koje vodi i kvalitetnijem životu, ali i mnogim drugim zanimljivim temama od tumačenja snova, dobrih kulinarskih recepata, biznis idejama i odličnim kalkulatorima.

DIVA.ba

DIVA portal za žene je jedan od najčitanijih portala u BiH. Donosi vam edukativne, zanimljive i zabavne teme. Sve šta moderna žena želi da zna. Kroz razne tekstove na web stranici pametno ćete iskoristiti svoje vrijeme i naučiti nove stvari te dobiti korisne savjete.

Kroz kategoriju trudnoća i bebe donose tekstove u kojima vam na zabavni način serviraju korisne informacije i proširuju vaše znanje o temi trudnoće i odgajanja djece.

Kategorija ljepota i zdravlje rezervirana je za teme posvećene modi, šminkanju, održavanju ljepote i zdravlja. Saznajte kako tretirati vaše tijelo, koji kozmetički preparati će vam pomoći te kako da kroz prehranu održavate zdravlje organizma.

Možete čitati razne tekstove o treningu i kako da dovedete svoje tijelo do fizičke spremnosti i vitke linije.

Astrologija, horoskop i najveći sanovnik na internetu pronađite na ovom portalu. Za razliku od muškaraca, žene puno više pažnje usmjeruju na horoskop i horoskopske znakove. Kategorija stranice astrologija posvećena je horoskopu, astrologiji. Tu se nalazi i sanjarica, sanovnik, tumač snova.

DIVA.BA web stranica posvećena je ženama, no kroz razne tekstove zanimaciju će pronaći i mnogi muškarci.

Redovno vam donosimo novosti i zanimljive tekstove.

Online magazin za žene Gusto.ba

GUSTO.ba je jedan od najstarijih online magazina za žene i gastronomiju na našim prostorima.

Online magazin za žene GUSTO vam donosi razne teme. Prije svega, tu su recepti za ukusnu i zdravu hranu baziranu na svježim sezonskim namirnicama.

Posebno interesantna kategorija je ljudi i mjesta u sklopu koje predstavljaju zanimljive poznate (i manje poznate) ličnosti i ugostiteljske objekte koje trebate posjetiti u gradovima i mjestima širom BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i dijaspore.

Online magazin za žene Savremenazena.rs

Savremenazena.rs sastoji se od vlastitih sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na vanjske stranice.

Ekipa savremenezene na jednom mjestu vam donosi najnovije vijesti i zanimljivosti iz svijeta mode i zdravlja, te odlične i korisne savjeta u vezi uređenja doma.

Naravno tu su i neizbježni kuhinjski recepti kao i niz video priloga koji će Vam pomoći da Vaše tijelo dovedete u top formu.

Oglasi.cc

Oglasi.cc je web sajt nastao sa ciljem da se što bolje upoznate sa popularnim i manje popularnim proizvodima koje možete kupiti online. Fokus je na sadržaju kao što su katalozi akcije i nagrade. Tu su i savjeti za kupce, nagradne igre, katalozi i još mnogo toga što vas može zanimati.

Fokusirani su na zdrav način života, zbog toga testiraju sve! Od čajeva za mršavljenje, proizvoda protiv impotencije, fitness narukvica, mobitela, putovanja , ukusne hrane do online zarade.

Redovno se trude da osiguraju super akcijska sniženja i redovne poklone za sve njihove korisnike!

BussinesIN.hr

BussinesIN.hr je nekada bio jedan od najposjećenijih biznis portala u Hrvatskoj. Nakon nekoliko godina pauze, portal je ponovo aktivan uz drugi koncept i vlasnika.

BusinessIn.hr je malo drugačiji “poslovni portal” jer nastoji da spoji posao, život i zabavu. Nisu workoholici pa ne očekujte svakodnevne poslovne vijesti. Žele da vam ponude sadržaje koji imaju iskonsku vrijednost za vaš posao, život i zabavu.

Portali su dio ženske mreže TNT Grupacije u kojoj se još nalaze:

  • Srne.rs
  • Poslovne.com
  • PutDoBebe.rs
  • AkcijeiKatalozi.hr
  • Siadizajn.ba
  • Vrijemesutra.com
Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link