Lažni Nejmar nastavlja da pravi šou u Kataru

Ovaj neverovatan primerak kopije najboljeg fudbalera Brazila i dalje uspeva da ubedi sve oko sebe da je on zapravo original

Dok se pravi Nejmar odmara i oporavlja od povrede koju je zaradio na meču sa Srbijom, dotle njegov dvojnik, momak koji je pljunuti on, kupi svu slavu u Kataru. Ovaj momak je nedavno, za vreme meča Švajcarske i Brazila, napravio pravu pometnju među navijačima kada je ušao na tribinu sa pristalicama selekcije iz Južne Amerike. Možete samo zamisliti njihovu reakciju kada su pored sebe videli „prvi zvezdu ekipe“, bili su potpuno van sebe, otud su ga opkolili i dugo pravili selfije.

 

Nisu samo navijači naseli na njegovu pojavu kao Nejmara, brojni fotoreporteri su ga uslikali verujući da slikaju onog pravog, a posebna priča su radnici obezbeđenja. Kada su shvatili da im je pred nosom Nejmar, nekoliko njih je sve vreme stalo uz njega i pratili su ga gde god je ovaj krenuo – čak i posle meča su mu bili pratnja kada se vratio na stadion za novu „turu“ fotografisanja sa navijačima.

 

Sve je uspeo da ih nasamari.

Slike njegovog prisustva na tribini gde je izigravao najveću zvezdu Brazila su obišle svet i nasmejale mnoge. Ovaj neverovatan primerak kopije najboljeg fudbalera Brazila i dalje uspeva da ubedi sve oko sebe da je on zapravo original.

I na ulici ga brzo prepoznaju, čim ga ugledaju prilaze mu da se slikaju, n vide razliku, jer je ona zapanjujuće minimalna u odnosu na lik i pojavu pravog Nejmara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.