Celebrity News

Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Izgled Marije Veljković izazvao je podeljena mišljenja

Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Voditeljka kviza "Slagalica" u poslednje vreme u žiži je interesovanja najviše zbog svog privatnog života i romanse sa Rastkom Jankovićem, međutim izgled Marije Veljković takođe je neprestano na meti komentara, naročito nakon promena koje su očigledne na njenom licu.

Kao jedne od najpopularnijih voditeljki, svaki Marijin korak prati se u stopu, dok se njen izgled analizira do detalja, te gledaocima omiljenog kviza nije moglo promaći da ona više ne izgleda isto. Mnogi su posumnjali da se podvrgla estetskim korekcijama, što u današnje vreme nije ništa neuobičajeno, međutim Marija se na ovu temu nije oglašavala, te nije ni potvrdila ni demantovala da je nešto menjala.

Pročitajte: Trudnički stomačić joj DIVNO PRISTAJE - Marija Veljković objavila fotografiju, i posle troje dece SVI ČESTITAJU

printscreen

 

Da je izgled Marije Veljković sada drugačiji, evidentno je na fotografiji "pre i posle" koja kruži društvenim mrežama, a koja je izazvala podeljene komentare, i dok neki smatraju da su u njenom slučaju intervencije bile nepotrebne, mnogi voditeljku komentarišu u superlativu, ističući da je napravila pun pogodak. 

Komentari (4)

Loading
Zarko

05:29 01.12.2022

Jos treba da se popravlja. Gde god priroda i gen nisu zavrsili posao, neka se rade ljudi.

...

22:02 01.12.2022

Ne znam kako iko ko drži do sebe može da kaže da sad izgleda bolje nego pre, mada verovatno to ona voli da čuje. Izgleda kao i svaga druga žena koja je radila usne, nos, botoks itd. Uklopila se u estradu. Pre je bila bila svoja, jedistvena. Naravno pričam što se fizičkog izgleda tiče.

Andjelina

20:24 02.12.2022

Meni je Marija bas lepa zena,zelim joj da uvek bude nasmejana i srecna.