Evroliga suspendovala Teodosića, ne igra protiv Crvene zvezde

Disciplinska komisija Evrolige suspendovala je košarkaša Virtusa iz Bolonje i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Miloša Teodosića na dve utakmice zbog isključenja na prošlom meču protiv Efesa. Virtus na ovu odluku ima pravo žalbe u narednih 10 dana.

U saopštenju se navodi da je Teodosić suspendovan zbog toga što je pokazao nepoštovanje prema sudijama na utakmici protiv Efesa čime je prekršio član 29.2. Disciplinskog kodeksa Evrolige.

Teodosić će propustiti meč Virtusa protiv Crvene zvezde u petak, kao i duel sa Olimpijakos u Atini, 10. decembra.

Teodosić je isključen na meču sa Efesom, koji je odigrana prošle nedelje u 10. kolu Evrolige. Srpski košarkaš se prethodno žalio španskom arbitru Emiliju Perezu pošto mu je dosuđen faul. Teodosić je zatim dobio tehničku grešku, posle čega je usledila burna reakcija srpskog košarkaša. On se uneo u lice sudiji Davoru Javoru zbog čega je isključen, potom je želeo da se obračuna i sa slovenačkim arbitrom, ali su ostali košarkaši Virtusa sprečili veći incident.

Efes je na ovom meču pobedio Virtus sa 85:80. Utakmica 11. kola Evrolige između Crvene zvezde i Virtusa biće odigrana u petak od 18 sati u Beogradu.  

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво