Domaće ostvarenje ,,Vera'' u subotu pred bioskopskom publikom u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 30.11.2022 - 12:19

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u nedelju, 4. decembra, od 12h je predstava za decu ,,Tri praseta’’, u režiji Bojana Jovanovića i izvođenju glumaca vranjskog teatra.

Foto:Promo Foto:Promo
Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 3.decembra, biće prikazana dva filma.
 Za mališane, u terminu od 12h, je animirani film ,,Kašej: Kradljivac nevesti’’. Reč je o sinhronizovanom avanturističkom filmu za decu sa elementima komedije. ,,Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Varvaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima’’, stoji u opisu filma.
 
 Istog dana u večernjim satima od 18h i 21h je film ,,Vera’’, inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali ,,srpska Mata Hari''. U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi’’, poručuju iz produkcije.  Film ,,Vera'' špjunski je triler sa elementima melodrame. U glavnim ulogama su Jovana Stojiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić. Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: