Subotica: Igrom do pomoći

kocke
SUBOTICA – Edukativni centar „Young Engineers Subotica“ i „Dečija igraonica Lavirint“ u saradnji sa udruženjem „Naše malo nekome je sve Subotica“ i Cecinom poslastičarnicom by Vremeplov, 06. i 07. decembra u periodu od 18h do 20h organizuju humanitarni događaj „Igrom do pomoći“ za decu uzrasta od 5 do 10 godina u prostorijama dečije igraonice „Lavirint“, u svrhu sakupljanja novčanih sredstava za Lea i Leonu.

U sklopu aktivnosti, decu očekuje: LEGO radionica, kreativni sadržaj za razvoj fine motorike, logike i mašte, slobodne aktivnosti sa animatorima.

Оrganizatori obaveštavaju da je zbog logistike prostora, broj dece za svaki dan ograničen, pa su prijave i kupovina karata unapred obavezne. Cena karte iznosi 350 din, a celokupan iznos biće doniran u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć obolelim drugarima.

Karte se mogu preuzeti u prostorijama igraonice „Lavirint“ i edukativnog centra „Young Engineers Subotica“, nakon potvrde rezervacije mesta.

Organizatori, takođe, pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže u što većem broju kako bi sakupili što više novca za lečenje naših malih sugrađana.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.