Najnovije vesti
Zabava
Slađa Alegro progovorila je o majčinstvu

"Mogli smo da budemo dijabole od roditelja jer smo je dobili KASNO" Slađa Alegro se godinama borila za majčinstvo, nikad iskrenije o mezimici i vaspitanju

Pevačica Slađa Alegro pre četiri godina donela je na svet ćerku kojoj je dala ime Mila, a sada je progovorila o tome kako vaspitava naslednicu i kako ona reaguje na muziku.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Slađa Alegro Foto: RAS / RAS Srbija
Slađa Alegro

- Trudila sam se dok je bila u stomaku da puštam malo narodnu muziku, nešto što ja volim da slušam, mazila sam je, ali ona nije reagovala, nije se mrdala uopšte. Onda je došao tata sa Zabranjenim pušenjem i dete je reagovalo, znači mama, džabe se trudiš, ništa od toga. Mi generalno kod kuće slabo puštamo domaću muziku, uglavnom ide neka radio Karolina koju ja uglavnom slušam i vidim da joj se posebno dopadaju neke brze popo stvari koje su stare i po 50 i 60 godina. Danas mi je rekla: ''Možeš li da mi pustiš nešto da plešemo, ali bih volela nešto malo jače.'' Tako da, ne reaguje na narodnu muziku, ne zanima je ništa što je domaće, bar do sada nije pokazala da je to interesuje i ne trudimo se da joj nešto forsiramo, još uvek je vreme za dečije pesmice, nema potrebe da sluša bilo šta drugo, pa čak ni moje pesme - kaže ona.

Blic preporučuje
Slađa Alegro
Foto: RAS Srbija
Slađa Alegro

Slađa ne krije da joj je važno da ćerka Mila od nje i supruga pokupi porodične vrednosti i osećaj za dom i porodicu.

- Ako previše razmišljaš unapred i stvaraš paranoju, ne mislim da i od toga nešto može da ispadne. Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve diabole od roditelja zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi i onda od te prevelike ljubavi da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada nigde, bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Kažu ne razmite dete, razmazite ga, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela. A za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se napravi poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu - rekla nam je pevačica.

Slađa Alegro
Foto: screenshot
Slađa Alegro

VIDEO:Slađa Alegro uživa sa porodicom na zimovanju