Prijem za džudiste zrenjaninskog OJK “Proleter” povodom najvećeg klupskog uspeha

ZRENJANIN – U Gradskoj kući danas su gradonačelnik Simo Salapura i njegov zamenik upriličili prijem za džudiste zrenjaninskog OJK “Proleter” koji su nedavno ostvarili najveći klupski uspeh do sada, osvajanjem trećeg mesta u Super ligi Srbije, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prijemu su prisustvovali takmičari i rukovodstvo kluba, a među njima bili su istaknuti takmičari Milan Bulaja i Dušan Sarić, trener Tomislav Kohajm i članovi uprave Bojan Marković i Edvin Bera.

Čelnici Grada Zrenjanina čestitali su predstavnicima OJK “Proleter” na uspehu, čime je još jedan klub iz bogate sportske porodice našeg grada stao među najbolje u zemlji.

Trener Kohajm ističe da se u klubu odlično radi, puno je talentovanih takmičara i očekivanja su da se već naredne godine dostigne i stepenik više i da se zrenjaninski džudisti bore i za titulu državnog prvaka. Raduje odziv dece u školama koja počinju da treniraju, tako da klub uporedo radi na nekoliko punktova, na kojima se mogu priključiti i novi članovi. Treninzi se održavaju u osnovnim školama “Petar Petrović Njegoš” u Zrenjaninu, “Đura Jakšić” u Perlezu, “Dr Boško Vrebalov” u Melencima, “Svetozar Marković Toza” Elemir, “Sveti Sava” u Žitištu, kao i u sali MZ “Šumica” u Zrenjaninu.

U Super Ligi Srbije, u muškoj konkurenciji, učestvovalo je 12 ekipa, a u ženskoj pet. U muškoj konkurenciji, džudisti “Proletera” su savladali, u grupi, ekipe “Borca” i “Slavije” iz Novog Sada. U četvrtfinalu su bili bolji od “Rakovice” iz Beograda, u polufinalu su izgubili od OJK “Beograd”, dok su u borbi za bronzu pobedili “Partizan” iz Kikinde rezultatom 4:1. U ženskoj konkurenciji, OJK “Proleter” je u borbi za bronzu bio bolji od beogradskog “Voždovca”.

Za OJK “Proleter” su u Super ligi Srbije nastupali: Mateja Dakić, Ilija Ciganović, Dušan Sarić, Milan Bulaja, Miloš Mijanović, Bojana Savić, Sara Jocić, Dunja Mladenović, Kristina Kulundžić, Valentina Gagić i Katarina Orlović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.