Vučić pružio podršku fudbalerima: "Strastveno navijam za našu reprezentaciju, čuo sam se sa selektorom, znam kako je kada je teško"

28.11.2022

21:40

0

Autor: 24sedam

Predsednik se nalazi u zvaničnoj poseti Norveškoj, gde je jutros, u okviru dvodnevne posete Oslu, započeo sastanke sa najvišim zvaničnicima

Vučić pružio podršku fudbalerima: "Strastveno navijam za našu reprezentaciju, čuo sam se sa selektorom, znam kako je kada je teško"
Aleksandar Vučić - Copyright Printskrin/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Norveškoj, gde je jutros, u okviru dvodnevne posete Oslu, započeo sastanke sa najvišim zvaničnicima, a večeras se obratio naciji i između ostalog govorio i o fudbalskoj reprezentaciji Srbije koja se trenutno nalazi na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Predsednik je istakao da strastveno navija za našu reprezentaciju.

- Kao i svi normalni ljudi, sekirate se, nervirate se. Čuo sam se sa selektorom. Kad je teško treba pružiti podršku. Lako je kad je dobro. Ja znam kako je, kad je hajka, telefon niko ne okrene. Zbog toga znam kad je teško, treba pružiti nekome podršku, pa sam pozvao naše ljude da podrže našu reprezentaciju - rekao je Vučić.

U Hrvatskoj likuju, kažu Srbi pakuju kofere u Kataru.

- I njima predstoji ne laka utakmica sa Belgijom. I mi imamo tešku utakmicu. Videćemo posle trećeg kola - istakao je predsednik.

Naredni meč je u petak protiv Švajcarske.

- Uvek volim da se vidi rezultat. Kad dođe taj dan onda je malo drugačije, da sačekamo petak, rekao je predsednik Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike