Vučić: Čuo sam se sa Piksijem, znam kad je teško pružiti nekome podršku 1Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs photo: Pedja Milosavljevic

– Strastveno navijam za našu reprezentaciju. Kao svi normalni ljudi sekirate se , nervirate se, vaš posao je da uvek podržite svoj tim, svoju reprezentaciju – rekao je predsednik Aleksandar Vučić za TV Pink iz Norveške gde se  nalazi se u zvaničnoj poseti u okviru dvodnevne posete Oslu, započeo sastanke sa najvišim zvaničnicima i prvo posetio norveški parlament.

Vućić je naveo da se čuo sa trenerom fudbalske reprezentacije Draganom Stojkovićem Piksijem i pružio mu podršku:

Ja znam kako je, kad je hajka, telefon niko ne okrene. Zbog toga znam kad je teško pružiti nekome podršku, pa sam pozvao naše ljude da podrže našu reprezentaciju.

– Mislim da i Hrvatima predstoji ne laka utakmica sa Belgijom – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o Hrvatima i dodao da uvek voli da se vidi rezultat.

– Kad dođe taj dan onda je malo drugačije, da sačekamo petak – istakao je Vučić.

Pozvao sam ljude da podrže našu reprezentaciju u petak, a ako ne pobede Švajcarsku onda zaista nismo zaslužili da idemo dalje i to je u redu, rekao je Vučić i naveo da je to je samo fudbal, i da ćemo posle trećeg kola da pričamo o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari