Nova Netfliksova serija može se gledati kojim god redom želite i uvek će imati smisla 1Foto: Youtube Printscreen/Netflix

Često se dešava da nas serije zbune i da se izgubimo u epizodama jer se u njima ne dešava sve linearno, odnosno mešaju se vremenski tokovi, ali da li ste ikad gledali seriju koja vam omogućava da epizode ispratite redosledom koji vi odredite?

Netfliks je najavio antologijsku seriju od 8 epizoda pod nazivom Kaleidoscope, koja pokriva period od 25 godina i prati tim profesionalnih lopova koji pokušavaju da obiju sef koji je navodno neprobojan.

Caka je u tome što je on pod opasnom zaštitom, tako da svaka epizoda otkriva deo slagalice o „korupciji, pohlepi, osveti, spletkarenju, vernosti i izdaji“. Sve to inspirisano je pravim nestankom čak 70 miliona dolara u obveznicama na Menhetnu tokom uragana Sendi.

A najveća caka je u tome što je sve ispripovedano na nelinearan način, odnosno epizode su nazvane po bojama i možete ih gledati kojim god redosledom želite, dok god kao poslednju pogledate „belu“ epizodu koja je osmišljena kao finale.

Glavne uloge tumače Đankarlo Esposito, Rufus Sevel, Džai Kortni, Rozalin Elbej, Paz Vega, Piter Mark Kendal i Džordan Mendoza, a serija će moći da se pogleda na Netfliksu od 1. januara 2023. godine.

Izvor: Time Out

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari