Antonio Banderas otkrio ko će biti novi Zoro: On ima „ono nešto“ (FOTO)

28.11.2022

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

„Kada bi me pozvali da opet igram tu ulogu, uradio bih ono što je Entoni Hopkins uradio za mene, a to je da „prenesem baklju“, izjavio je glumac

Antonio Banderas otkrio ko će biti novi Zoro: On ima „ono nešto“ (FOTO)
Ketrin Zita Džons i Antonio Banderas u filmu "Maska Zoroa" - Copyright Profimedia

U vremenu „ponovnog oživljavanja“ popularnih junaka na filmskom platnu i rimejkova, Antonio Banderas otkrio je ko bi bio odličan izbor da krene njegovim stopama - kao legendarni Zoro.

Profimedia
 

Glumac koji je igrao poznatog heroja u filmu „Maska Zoroa“ 1998. godine, kao i u nastavku „Legenda o Zorou“ iz 2005, rekao je da bi njegov kolega iz serije „Uncharted“ - Tom Holand, savršeno odgovarao za ulogu maskiranog junaka, navodi CNN.

Ima "ono nešto"

- Kada bi me pozvali da opet glumim Zoroa, uradio bih ono što je Entoni Hopkins uradio za mene, a to je da „prenesem baklju“ - odgovorio je Banderas na pitanje o mogućnosti snimanja trećeg filma franšize, misleći na to kako mu je Hopkins prepustio ulogu u prvom filmu.

- Holand je energičan i zabavan, ima „ono nešto“ što je za ovu ulogu neophodno - rekao je popularni glumac o svom kolegi.

Profimedia
 

U filmovima o Zorou, koje je režirao Martin Kembel, igrala je i Ketrin Zita Džons.

Prvi film je bio deo niza uspešnih Banderasovih angažmana tokom devedesetih godina uz „Desperado“, „Evitu“ i „Filadelfiju“, nakon što je počeo da radi u španskoj kinematografiji sa Pedrom Almodovarom.

Dok franšiza o Zorou trenutno nema najavljene sigurne projekte u skorijoj budućnosti, Banderas trenutno priprema još jedan nastavak - animirani film „Mačak u čizmama: Poslednja želja“.

Antonio Banderas,Profimedia
 

U tom filmu, glumac ponovo pozajmljuje glas ljupkom mačjem liku koji je nastao u filmovima o „Šreku“ nakon dugometražnog „Mačka u čizmama“ iz 2011. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike