Da li smo izgubili Pavlovića? Evo šta Strahinja kaže za duel sa Švajcarskom! (VIDEO)

28.11.2022

14:41

0

Autor: 24sedam

Najbolji srpski igrač u duelu sa Kamerunom u utorak ide na snimanje

Da li smo izgubili Pavlovića? Evo šta Strahinja kaže za duel sa Švajcarskom! (VIDEO)
Strahinja Pavlović - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Fudbaleri Srbije podelili su plen sa rivalima iz Kameruna (3:3) u 2. kolu Svetskog prvenstva i zakomplikovali situaciju oko plasmana u osminu finala.

A bilo je 3:1 za Orlove! Sve dok je na terenu bio Strahinja Pavlović odbrana je funkcionisala. Kada je on izašao zbog povrede primili smo dva gola.

- Možda to tako izgleda, ali su oni ubacili još jednog napadača kada sam izašao. Krenuli su ofanzivnije. Mogli smo nešto drugo da uradimo, ali takav je bio momenat, dve kontre i obe šanse su iskoristili, prosto neverovatno - rekao je Pavlović posle meča, pa pričao i o povredi primicača, odnosno o šansama da zaigra u meču sa Švajcarskom, koji može da bude presudan:

- Verujem da ću biti spreman. Sutra idem na snimanja. Zatezalo me je i pre meča, bolelo je. Nikada nisam imao problem sa primicačem. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Sve se desilo posle Brazila, osećao sam bolove, ali sam mislio da ću izdržati svih 90 minuta. Ohladio sam se i počelo je da me preseca, pa sam tražio izmenu.

 

 

Pavlović je otkrio i zbog čega je to uradio, kao i kako se osećao kod postizanja gola.

- Rekao sam selektoru da sam morao da izađem, da je bolje da odmorim. Vodili smo 3:1 i mislio sam da ne mogu više da pomognem ekipi. Zato sam izašao. Fenomenalan je oseća dati gol, nisam ih dao mnogo za reprezentaciju. To je nešto specijalno. Menjao bih taj gol samo da smo pobedili.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike