Borba Scarlett Johansson sa aknama u odraslom dobu

by | novembar 28, 2022
Borba Scarlett Johansson sa aknama

Borba Scarlett Johansson sa aknama postala je javna, a evo kako se ova glumica bori s ovim problemom. 

Glumica Scarlett Johansson je nedavno pokrenula sopstvenu liniju za negu kože – i tom prilikom otkrila je emocionalni odnos koji ima prema načinu na koji se njena koža menjala tokom godina.

Borba Scarlett Johansson sa aknama

Scarlettn iz sopstvenog iskustva zna da akne kod odraslih nisu samo dosadne – one zaista mogu uticati na sliku o sebi.

Kada je zvezda „Crne udovice“ stekla svoje uporište u Holivudu, nosila se sa probojima i svim nesigurnostima koje ih prate. To je borba koju se i danas seća.

Još uvek se osvrćem na svoje fotografije na crvenom tepihu u svojim dvadesetim i kažem: „Sećam se te bubuljice“. Bilo je užasno. Pokrivala bih akne pre nego što sam uopšte sela u stolicu za šminkanje dok sam snimala filmove samo da se ne bih osećala toliko izloženo. To zaista utiče na to kako se osećaš o sebi i samo želiš da ih skloniš sa lica.

Johansonova priznaje da je isprobala svaku vrstu pilinga i maske za akne i za obnavljanje površine kože, ali je taj pristup imao negativan efekat. Na kraju, glumica je odlučila da je njenoj koži potrebna skromna rutina napravljena od jednostavnih proizvoda.

I tako je stvorila vrstu proizvoda za kojima njena koža žudi. „The Outset“ , linija koju su zajedno kreirali Johansson i veteranka lepote Kate Foster, sastoji se od malog asortimana „svesno čistih“ proizvoda formulisanih bez oštrih aktivnih sastojaka ili uobičajenih alergena.

Linija je namenjena da pojednostavi vašu rutinu nege kože u svakodnevno rešenje u tri koraka.

Skin care linija Scarlett Johansson

Osećam se samouvereno u vezi sa našim proizvodima — oni su tako pouzdani,. Transparentnost onoga što je u liniji i onoga što radi izdvaja je od drugih na tržištu. Mi je zovemo bela majica za negu kože jer se dobro slaže sa drugim preparatima.

Johansonova je svesna da ona nije prva poznata ličnost koja je lansirala liniju za negu kože — i da bi šira javnost mogla biti skeptična po pitanju kvaliteta „The Outset“ proizvoda. Ali njena linija se bazira na minimalističkom pristupu, koji je izdvaja od drugih.

Skinimalizam je jednostavan pristup nezi kože koji će vam dati zdrav, blistav ten, kaže ona.

Kao i mnogi ljudi, kada se Johansonova oseća odlično u sopstvenoj koži, ostalo dolazi na svoje mesto. A sada, kada svet počinje da se oporavlja od posledica covida, ona to u potpunosti koristi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Outset (@theoutset)

Svi smo bili u COVID-u tako dugo, a onda se svet kozmetike i šminke ponovo pojavio. Ponovo sam počela da nosim ruž, što je tako uzbudljivo. Ako moja koža izgleda dobro, osećam da je sve što mi treba je ruž za usne i spremna sam.

Kako nastaju akne kod odraslih: uzroci, okidači + rešenje!

Lepota i zdravljeMonica Schipper / Stringer via Getty Entertainment