Читај ми!

Đoković završava sezonu turnirom u Dubaiju

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković će ovogodišnju sezonu završiti na egzibicionom turniru u Dubaiju koji će se igrati od 19. do 24. decembra. Na turniru će učestvovati 16 najboljig teniserki i teniseri sveta.

Takmičarsku sezonu najbolji teniser Srbije je okončao na završnom turniru u Torinu gde je osvajanjem šeste titule izjednačio svetski rekord Rodžera Federera po broju osvojenih trofeja.

Za sobom ima jednu od uspešnijih sezona u kojoj je odlično igrao na turnirima u Izraelu, u Kazahstanu i na pariskom turniru u "Bersiju", godinu će okončati na egzibicionom turniru u Dubaiju.

Dubai će od 19. do 24. decembra 2022. godine biti domaćin "Svetske teniske lige", egzibicionog turnira na kome će učestvovati najbolji teniseri i teniserke sveta. Učestvovaće ukupno 16 takmičara, koji su žrebom podeljeni u četiri ekipe sa po četiri tenisera i teniserke.

Žrebom je odlučeno da Đoković bude u grupi pod nazivom "sokolovi" u kojoj su još Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.

U grupi "orlovi" igraće Nik Kirjos, Karolin Garsija, Rohan Bopana, Bjanka Andresku i Andreas Sepi, za "jastrebove" Aleksander Zverev, Jelena Ribakina, Dominik Tim i Anet Kontaveit, a za "zmajeve" Feliks Ože-Alijasim, Iga Švojntek, Holger Rune, Sanja Mirza i Eženi Bušar.
Mečevi će se igrati u singlu (muškom, pa ženskom), te u mešovitom dublu.

Prvi meč Nole bi trebalo da odigra 20. decembra, protiv Aleksandra Zvereva, jer tog dana igraju Đokovićevi "sokolovi" protiv "jastrebova", dan kasnije sledi spektal, Đoković - Nik Kirjos, a 23. Novak igra protiv Feliksa Ože-Alijasima.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво