Style

Ljubav

Nedeljna astro prognoza za period od 28. novembra do 4. decembra!

Nedeljna astro prognoza za period od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine. Ulazak u poslednji mesec ove godine sa veoma napetim aspektima Venere prema Marsu i Neptunu...

Nedeljna astro prognoza za period od 28. novembra do 4. decembra! Foto: Peakpx






Nedelja koja  je pred nama, donosi završetak novembra meseca i ulazak u poslednji mesec ove godine sa veoma napetim aspektima Venere prema Marsu i Neptunu, ali ipak mnogo pomoći od Saturna koji će ipak doneti uzemljenje, produktivnost i mudrije odluke.


Možemo imati veliku nervozu u međuljudskim odnosima praćenu opozicijom Merkura i retrogradnog Marsa, ali savet univerzuma ove nedelje ako bi ignorisali tračeve, loše energije i sve to preneli na rad i svoje ciljeve, ovu nedelju možete proći veoma zadovoljni.






Kraj meseca i ulazak u Decembar može nositi velike emotivne testove, ali i razočarenja, kao i veoma pojačane troškove usled nestrpljenja. 


Ponedeljak, 28.11 pod uticajem Meseca u Vodoliji, može nam doneti nadu, sitnije promene u vidu novog početka i ciljeva koje možemo napraviti, ali izuzetno važan aspekt izmedju retrogradnog Marsa i Saturna koji nosi dugotrajne ciljeve, istrajnost, potrebu i samu sugestiju da uložite kompletnu energiju u projekte ili stvari koje su vam važne, ali i vreme koje je idealno za dijete, samodisciplinu, prelazak na zdraviju ishranu i hrabre nove korake. Morate rizikovati i izaći iz crte ležernosti ako očekujete neki napredak u narednom periodu. Uložen trud može uticati na samopouzdanje i sklonost emotivnoj stabilnosti. Veoma značajan aspekt za studente, ali sve one koji u narednom periodu žele da pokrenu najbolje iz sebe. Trigon izmedju Rx Marsa i Saturna je na snazi od 18:57 sve do 3.12.


Inkonjukcija izmedju Venere iz znaka Strelca i Rx Urana iz znaka Bika itekako može doneti nagla uzbudjenja i promene koje se mogu desiti u vašem ličnom životu! Može biti i neke drame pomešane sa euforijom, ali mogućnost da uvedete neke promene u vaš odnos je preporučljiv( više tolerancije, razumevanja, podela, razgovora).






Utorak, 29.11.2022. – nosi zbog dinamičnih aspekata Meseca sa Venerom, Merkurom i Marsom puno promena, dinamike i dešavanja, ali malo više stresa pomešane sa apatičnim nestrpljenjem praćenim od ponoći do 8h.

 

Posebno bi trebalo obratiti pažnju jer veoma teška opozicija izmedju Merkura iz znaka Strelca i Rx Marsa može doneti veliki bes, ljutnju, destrukciju, jake svadje, provokacije, ogovaranja, a posebnu napetost kroz vesti, dokumenta, saobracaj, škole, decu i veliku jurnjavu koja može prelaziti u eksplozivnije epizode. Posebno ovog dana izbegavajte bilo koji vid rizika, jer postoji mogućnost nesreća, opekotina, povreda i neprijatnih situacija!   

 

Poslednji dan novembra 2022 je pod uticajem Meseca u znaku Riba od 1:15am. Pred nama je romantična, osećajnija, ali i umornija energija, s obzirom da je i pred nama Prva Četvrtina Meseca – lunarna faza pred Pun Mesec u decembru mesecu.  Ovaj dan će nositi i vreme mudrih misli, bolje koncentracije, odlično vreme za organizaciju i dnevne planove, ali planiranje narednog perioda, kao i kontakte sa osobama gde će postojati veća razlika u godinama. Sekstil izmedju Merkura i Saturna donosi vreme veće mentalne odgovornosti i opreznosti, ali vreme dobrih rezultata kroz strpljiv rad.Prva Četvrtina dešavaće se na 8 stepenu znaka Riba na fiksnoj zvezdi Skat koja donosi trajne vrednosti i zastitu. U povećanju pokloni.






DECEMBAR 2022

Prvi dan decembra meseca nosi veoma konfuzne aspekte Meseca prema Merkuru, Veneri, Marsu i Rx Neptunu pa pokušajte da sve proveravate, jer može dolaziti do opšte magle, razočarenja, intriga, povredljivosti, teškog ustajanja, osetljivosti imuniteta, kao i propuštenih prilika. Posebno je važno reći da opozicija izmedju Venere iz znaka Strelca i Rx Marsa može doneti potpunu pometnju. U povećanju emotivne svadje, tenzije, ljubomora, veliki stres. Preporuka je posebno ovog dana uključiti meditacije, masaze, sport koji bi mogao pomoći u spoljnom, a posebno unutrašnjem smirenju, jer je tokom celog dana osetljivost nervnog sistema izražena. Otvorene greške. U porastu jaka fizička privlačnost, ali i nevolje oko ljubavi. U porastu veliki finansijski troškovi. 

 

Petak, 2.12. 

 

U ranim jutarnjim časovima na snazi je kvadrat izmedju Merkura i Rx Neptuna koji nosi lagarije, manipulacije, psihičke krize, aneksioznost, strahove i povećane nesanice. U porastu velike greške na poslovnom nivou, pa sve treba dobro proveriti. Posebne probleme mogu imati osobe vezane za državne i pravne poslove, kao i uvoz i izvoz. U porastu loša lečenja, osetljivost kroz lekove, poroci, emocionalne krize.


Sekstil izmedju Venere i Saturna ipak moze malo smiriti stvari jer donosi mudrije odluke, a ako ste i prošli prethodni stres ipak dobro vreme za ispravke, obnovu nečega ili smirenje u ljubavnim odnosima. Veze započete ovog dana mogu biti trajne i vezane za veće razlike u godinama. Pozitivni aspekti Meseca ipak će drugog dana decembra doneti zaštitu, blagostanje, lakše i bolje vreme za novac, ali pomirenja. Mesec menja znak od 5:42am i ulazi u borbeniji znak Ovan koji će najaviti veću dinamiku, budjenje i hrabrost. 

 



Subota, 3.12.- nosi veoma aktivne aspekte Meseca prema Merkuru, Veneri, Saturnu i Suncu i ovaj dan je odličan za zabavu, sport, provode, društvena i emotivna dešavanja, ispite, učenje, ljubav i nosi bolje raspoloženje, ali odlične lične mogućnosti koje treba staviti u prvi plan. 

 

Nedelja, 4.12.- od 1 sat posle ponoći donosi da Neptun kreće direktno sa 22 stepena znaka Riba. Njegov direktan uticaj pokreće da se suočite sa maštom, strahovima i unutrašnjim problemima i negde pomognete sebi. Svakako pokreće kreativne sposobnosti i dolazak do istine. U porastu veće duhovne vrednosti. ( Sa pokretanjem Neptuna direktno, na nebu ćemo imati dve retrogradne planete Mars i Uran).

 

Jutarnji časovi mogu biti praćeni osetljivim aspektom izmedju Meseca iz znaka Ovna i Plutona, ali posebno kvadrata Venere i Neptuna koji donosi iskrivljenu sliku vašeg odnosa, sumnje, neiskrenost, preveliku idealizaciju i naivnost. Opreznost sa novcem i ličnim stvarima, ali obratite pažnju na obećanja od nepoznatih osoba! Emotivni odnosi magloviti!

Mesec prelazi u znak Bik od 12:40 i donosi da nedelja može da počne i da se okrenete kuvanju, porodici, hobijima, kućnim ljubimcima i malo dopustite da se odmorite i napunite baterije. 

Srećno – vaša Astro Luna!

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>