Ne zna se ko pije, ko plaća: Mladenci dužni 15.000 evra, priča konfuzna do bola VIDEO

Vest da su svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 evra nisu platili, odjeknula je kao bomba. Šta se zapravo dogodilo? Da li su mladenci prevaranti kao što to tvrdi direktor Ivent centra ili je reč o čistoj zabuni?

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

11:13

Ne zna se ko pije, ko plaća: Mladenci dužni 15.000 evra, priča konfuzna do bola VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Mladoženja Karlo Švonja navodi za TV Prva da mu je račun blokiran.

"Biće odmrzut na dan venčanja kad budem došao u Kinu", rekao je on, te dodao:

"Dan posle venčanja su tražili da im se plati taj iznos, držali su nas kao taoce, a moja surpuga je trudna", izneo je optužbe Švonja.

Boško Bubanja iz Udruženja Ivent industrija Srbije navodi za TV Prva da su to dosta ozbiljne optužbe ali su zato i netačne.

"Imamo dokaz da je mladoženja izlazio iz restorana. On je išao do bankomata i podigao 10.000 dinara. Kako je mogao da učini to ako mu je račun zamrznut?", pita se Bubanja.

Dodaje da mladu nisu držali u sali, nego da je ona bila u apartmanu.

Zašto se nekome dešava da mu se račun malo-malo zamrzava, pita se Bubanja.

"Ovaj iznos je ogroman a imali smo i troškove pre svadbe. Banke tako funkcionišu, kad primete da dižete velike količine novca, zamrznu vam račun", odgovorio je Švonja.

Mlada, Emilija Selaković navela je da je saglasna sa suprugom, te kako je nistu pustili kući kada je tražila da se odmori nego su me smestili u apartman.

Policija je kontaktirana, a Bubanja kaže da za sve svoje tvrdnje ima snimke kamera i poruke.

Dodaje da su mladenci otišli na jedan splav nakon svadbe i da su na njemu iscenirali incident kako bi preuranjeno otišli i svojim gostima ostavili račun od 1.000 evra.

Švonja navodi da Bubanja govori laži.

Pogledajte neugodnu raspravu u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: