Dve zlatne medalje subotičkih kik boksera na Prvenstvu Vojvodine

boks-subotica
SUBOTICA – Takmičari subotičkog Kik boks kluba Top Fighter osvojili su četiri medalje na kik boks Prvenstvu Vojvodine u disciplini K1 koje je održano u Bečeju u subotu 26. novembra. 

Na takmičenju je učestvovalo oko 100 takmičara iz 20 klubova među kojima i takmičari Kik boks kluba Top Fighter iz Subotice koji su osvojili četiri medalje od kojih dve zlatne i dve bronzane. Novi prvaci Vojvodine su Milica Despotović u kategoriji do 52 kg u konkurenciji starijih juniora i Nikola Lončar u kategoriji do 81 kg. Bronzane se pripale Stefanu Repčenu u uzrastu pionira i kategorija do 40 kg i Milanu Bogavcu među starijim juniorima u kategoriji do 71 kg.

Nakon takmičenja trener subotičana Alen Heralić ocenio je svoje borce. „Milan Bogavac je uspeo da u četvrtfinalu da dođe do prve pobede, dok je u polufinalnom meču izgubio na poene, ali je dao svoj maksimum i onesposobio svog protivnika za finale. Pionir Stefan Repčen odradio je svoj drugi meč, izgubio je na poene ali je pružio maksimalni otpor i polako stiče neophodno iskustvo. Nikola Lončar je pobedio u dva teška meča i drugu godinu zaredom prvak je Vojvodine u disciplini k1. Zlatnu medalju osvojila je i Milica Despotović, koja je u dva meča zabeležila dve pobede i zasluženo je prvak Vojvodine“.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.