Selektor Kameruna uoči meča sa Srbijom: Borićemo se do kraja

Svesni smo da poraz od Srbije znači i povratak kući i zato ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja, izjavio je danas selektor Kameruna Rigobert Song.

Srbija i Kamerun u ponedeljak od 11 sati igraju meč drugog kola G grupe na Mundijalu.

"Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo menjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobedimo", kazao je Song.

On se posebno zahvalio navijačima iz Kameruna koji daju snažnu podršku ekipi, uprkos seriji od osam uzastopnih poraza na Mundijalima.
 
"Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo", poručio je Song.
 
Na pitanje da li sada poznaje fudbalere Srbije, pošto je posle žreba rekao da ne poznaje nijednog, Song je rekao da je rival jak, ali da ne želi da priča o detaljima.
 
"Gledali smo meč protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo", zaključio je Song.
  • SRB IN

    28.11.2022 01:07
    Nesvrstani
    Braćo moja nesvrstana. Navijaću za vas protiv Brazila ali pustite nas da vas pobedimo a čika Dačić će vama lepo ulazak bez viza. Može...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.