Ceca uči malog Željka da pliva: Egzotičan prizor oduševio pratioce, a svi gledaju u njen struk!

27.11.2022

17:25

0

Osim što snima novi materijal za ''Ceca šou'', pevačica na Maldivima puni baterije i sprema se za nove radne pobede

Ceca uči malog Željka da pliva: Egzotičan prizor oduševio pratioce, a svi gledaju u njen struk!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trenutno uživa na Maldivima, a društvo joj pravi unuk Željko Ražnatović i sestra Lidija Ocokoljić sa svojom decom.

Prilikom dolaska na ostrvo, pevačicu su dočekali muzičari, ali i snimatelji koji su usnimili nove kadrove za pevačicin dokumentarni film "Ceca šou".

Pevačica na svom Instagramu redovno izveštava sa egotičnog odmora, a sada je raznežila pratioce slikom na kojoj je sa unukom Željkom koga uči da pliva.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
 

Po svemu sudeći, njih dvoje su se prepustili lepoti plavila koje se nalazi oko njih te uživaju u igri. Na licu malog Željka se vidi jasan osmeh te su svi zaključili da uživa sa bakom na moru.

Osim ovoga, mnogim pratiocima za oko je zapala i Cecina besprekorna figura i tanak struk, a nema sumnje da se i iscrpljujuće igre sa unukom umnogome doprinele tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović nije otišla sa porodicom na ovu egzotičnu destinaciju jer je u Kataru na Svetskom prvenstvu kako bi bodrila svog dečka Nemanju Gudelja koji je deo naše reprezentacije. Ni Lidijina ćerka Helena nije mogla da im se pridruži na putovanju jer je ima obaveze oko škole, ali i treninga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike