Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Pijan vozač za jedno veče izazvao dva udesa: Pobegao sa mesta nesreće, pa udario u parkirani automobil

Pijan vozač za jedno veče izazvao dva udesa: Pobegao sa mesta nesreće, pa udario u parkirani automobil

Vozač "kedija" B. Š. uhapšen je zbog sumnje da je pijan izazvao dvije saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom u Banjaluci.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policija rs rotacija Foto: Goran Šurlan / Ringier
Policija rs rotacija

Očevidac jedne od nesreća ispričao je da je vozilo “mercedes” dolazio iz pravca Venecija mosta, te da je na semaforu htelo da skrene desno prema Ugostiteljskoj školi, prenosi Srpskainfo.

– Prilikom skretanja, na “mercedes” je naletio “kedi”, te ga je udario u prednji levi branik. Nakon toga, vozač “kedija” zaobišao je “mercedes” i pobegao sa mesta nesreće – rekao je očevidac.

Pročitajte još

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su ovu informaciju i naveli da je do nesreće došlo juče oko 23 časa na ukrštanju ulica Majke Jugovića i Bulevara Vojvode Stepe Stepanovića.

– Policiji je prijavljeno da je došlo do nesreće i da su učestvovali vozilo “mercedes” i tada nepoznato drugo vozilo – saopšteno je iz policije, te dodaju da je ubrzo nakon ove prijave stigla još jedna.

– U ulici Mirka Kovačevića došlo je do još jedne nesreće u kojoj je učestvovalo isto vozilo “kedi” udarilo u parkirano vozilo – saopšteno je iz policije.