Celebrity News

Mihajlo Ražnatović nije skrivao stav o Ceci, sada imamo i sliku kao dokaz! Evo šta Arkanov najstariji sin misli o maćehi (FOTO)

Sukob Mihajla i Svetlane Cece Ražnatović jedno vreme bio je tama svih medija

Mihajlo Ražnatović nije skrivao stav o Ceci, sada imamo i sliku kao dokaz! Evo šta Arkanov najstariji sin misli o maćehi (FOTO)

Objavom na društvenim mrežama iniciran je javni sukob Mihajla i Svetlane Cece Ražnatović. Naime, sa Facebook naloga sa profilnom slikom najstarijeg Arkanovog sina, svojevremeno je poslat neprimeren sadržaj folk zvezdi, koja je odmah slučaj prijavila policiji. Kasnije se doznalo da je profil bio lažan kao i to da između Željkove udovice i naslednika iz prvog braka nikada nije bilo zle krvi, niti sukoba. Naprotiv od prvog dana Mihajlo i Ceca u korektnim su odnosima.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

printscreen

 

Mihajlo je možda čak i jedini od Arkanove dece iz prvog braka koji je bio na strani ljubavi i u potpunosti prihvatio novu maćehu. Prisustvovao je venčanju pevačice i paravojnog komandanta, o kojem su obaveštavali svi balkanski mediji, pa čak i oni u svetu, čime je jasno stavio do znanja da se raduje zbog činjenice da je njegov otac sreću pronašao pokraj Cece. I u teškim momentima Mihajlo je bio taj koji je ponosno stajao pokraj folk zvezde. Na očevoj sahrani našao se njoj, svom bratu Veljku i sestri Anastasiji kao podrška, čemu svedoče fotografije. Budući da su sličnih godina on i Ceca uvek su se lepo slagali i svih ovih godina odolevali pokušajima zlih jezika da ih posvađaju.

 

Pročitajte: Mihajlo Ražnatović je bio najbolji frajer u Jugoslaviji, ljubio je poznatu pevačicu A DANAS GA NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

printscreen

 
 

Mihajlo je široj javnosti postao poznat kada se zabavljao sa Makedonkom Karolinom Gočevom. Iako su bili prilično bliski, pevačica i Arkanov prvenac su se ubrzo rastali, a on je sreću pronašao van granica naše zemlje. Danas živi u Švedskoj, gde ima i svoj biznis i drago mu je što su vesti, u kojima se spominje sukob Mihajla i Svetlane Cece Ražnatović, demantovane i davno zaboravljene.

printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading