Magazin Svet

Ludilo transformacija “pre i posle”: Frizer besplatno ošišao zapuštenog beskućnika i stvorio magiju (VIDEO)

Beskućnik transformacija
Foto: Printscreen / TikTok / Empoweringcuts

Ponekad treba da učinimo toliko malo da bi se oni koji nemaju ništa osećali puno bolje.

Upravo je takvo dobro delo uradio američki frizer Džošua Santiago, koji je jednom zapuštenom beskućniku priuštio potpuni preobražaj.

On je objavio snimak plemenitog poduhvata na TikToku, koji je za kratko vreme postao viralan, nakon što ga je pregledalo 6,5 miliona ljudi.

“Nekad su najbolji i najfiniji ljudi koje ćete upoznati prekriveni tetovažama, a ponekad najviše predrasuda imaju oni koji idu u crkvu nedeljom”, napisao je Džošua u opisu videa.

@empoweringcuts

Sometimes the nicest people you meet are covered in tattoos and sometimes the most judgmental people you meet go to church on Sundays. #fyp #homeless #mentalhealth #haircut #love

♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

On je beskućnika upoznao na ulici i ponudio mu je besplatno šišanje, a transformacija je zaista neverovatna.

“Svako zaslužuje da se oseća dobro i da bude zadovoljan sobom”, poručio je frizer preko svog TikToka, piše Index.

Džošua je pojasnio kako svojim mušterijama uvek ostavlja izbor kako žele da ih uredi, a ovaj beskućnik je tražio da mu naglasi tetovaže koje ima na glavi i obrvama.

Njegovo dobro delo naišlo je na veliko odobravanje korisnika TikToka i dobio je čitav niz pohvala, a mnogi su ostali iznenađeni transformacijom.

“Čoveče, kako je sada zgodan”, “Ne mogu da verujem, on izgleda kao da ima 20 godina manje”, “Kakvu razliku na čoveku prave frizura i brada”,

“Na početku mu oči izgledaju tako tužno, a na kraju svega izgleda puno bolje”, “Vratio si ga u život, čoveče”, “Sjajna transformacija, bog te blagoslovio”, glasili su neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

Izvor: Index

Bogoljub (45) je bio kuvar u Nemačkoj, a sad je beskućnik u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

72 Shares
Share via
Copy link