Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Dečak šutirao devojčicu, u školi kažu: "Učenici misle da je to igra"

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je u Vranju u Ekonomskoj školi kada je pre dva dana učenik prvog razreda napao školsku drugaricu iz odeljenja, pišu InfoVranjske.rs.
Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Dečak šutirao devojčicu, u školi kažu: "Učenici misle da je to igra"
Foto: Pixabay
Đak je, prema zvaničnim informacijama, šutirao učenicu iz ove škole.
Iz Ekonomske škole za portal InfoVranjske.rs kažu da "nije bilo masovne tuče, već je došlo do razmene udaraca između dečaka i devojčice".
"Nažalost, učenici ne shvataju ozbiljnost ove situacije, već smatraju da je to igra", rekli su iz Ekonomske škole u Vranju.
 
Pedagoška služba škole poručuje da je izrečena vaspitna mera i da je utvrđen treći nivo nasilja.
 
"Ocenili smo da je ovaj incident treći nivo nasilja, jer danas deca smatraju da je nanošenje bola igra. Nažalost, i sama deca navikla su na takve stvari", rekli su iz škole.
 
Ovaj portal podseća da se Osnovno javno tužilaštvo još nije oglasilo povodom ovog slučaja.
  • Limanac

    28.11.2022 09:59
    @NS

    Eh da tako efikasno sprovodite zakonske i obrazovne reforme u svojoj zemlji, gde bi vam kraj bio...
  • Rade

    27.11.2022 19:55
    Problem se rešava u korenu! Posle samo može biti kasno za nečiji život! Ovo su samo posledice veoma lošeg državnog sistema! Nasilnici se nagrađuju a žrtve ispadaju krivci za sve!
  • Igra bez granica

    27.11.2022 18:42
    Nista sporno ucenici misle da je to igra sutnuti ,misle tako i oni sto odrastu kad sutiraju zene ta se igra i vaspitanje nosi iz kuce.Braniti nasilje i igrarati se nasiljem ne boli njih od udaraca .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija