Vučić: Ponosan što smo uspeli da sačuvamo mir

BEOGRAD – Ponosan sam što smo u nedelji za nama uspeli da sačuvamo mir, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu, sada već tradicionalni pregled aktivnosti tokom prethodne nedelje

„Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, posle decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za decu, za našu budućnost. Hvala im na tome što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetnja za koju se borimo veća od svake pretnje i nepravde koju stave pred nas“, napisao je predsednik Srbije sumirajući proteklu radnu nedelju.

Vučić navodi da je „naša pobede prošle nedelje bila nova nemačka fabrika u Pančevu“.

 

„Pobede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posete predsednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge. I zato, idemo dalje, u nove pobede! Živela Srbija!“, dodao je predsednik Vučić uz komentar videa.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.