Почетна > Србија
Србија

Данас у Србији облачно, а у овим пределима ће бити и кише

У Србији је јутро магловито, током дана биће облачно, у нижим пределима местимично са кишом.
Фото: Градске инфо

На југу и југоистоку Србије понегде и са суснежицом и снегом, а у вишим пределима са снегом уз формирање или повећање висине снежног покривача за 5 до 10 центиметара.

У већем делу Војводине суво. Ветар слаб до умерен, северних праваца. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 4 до 7 степени.
И у Београду ујутру магла или ниска облачност. Током дана облачно, повремено са слабом, краткотрајном кишом или росуљом. Ветар слаб, северних праваца. Температура без већег колебања – од 4 до 6 степени.

Према изгледима времена за седам дана, до недеље, 4. децембра, у понедељак ће бити умерено до потпуно облачно, на истоку и југу Србије понегде са слабим падавинама: кишом и суснежицом у нижим и снегом у вишим пределима.

У уторак у већем делу умерено облачно и суво, само у Неготинској крајини облачно и тмурно, повремено са слабом кишом или росуљом.

Затим до краја периода облачно, у среду у источној и јужној Србији, а у четвртак и петак и у осталим крајевима местимично са кишом, на планинама са снегом.

За викенд суво. У кошавском подручју дуваће умерен и јак, на југу Баната и у Поморављу повремено и олујни југоисточни ветар, који ће ослабити за викенд.

RC Jagodina: Zdravstveno stanje ozimih useva pšenice i ječma

Преузмите андроид апликацију.