Najnovije vesti
Vesti Politika
KO JE ODGOVORAN ŠTO SU NAM DECA AGRESIVNA? Darija Kisić i Radmila Vulić Bojović o vršnjačkom nasilju u emisiji "Jasno. Kao dan!"

KO JE ODGOVORAN ŠTO SU NAM DECA AGRESIVNA? Darija Kisić i Radmila Vulić Bojović o vršnjačkom nasilju u emisiji "Jasno. Kao dan!"

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i Radmila Vulić Bojović, psihološkinja u ponedeljak u 22 sata na Blic televiziji biće gošće u emisiji "Jasno. Kao dan!" i odgovaraće na pitanja urednice Ivane Mastilović Jasnić.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Jasno. Kao dan!: Vršnjačko nasilje Foto: Ringier
Jasno. Kao dan!: Vršnjačko nasilje

Naslove poput: “Nakon vršnjačkog nasilja dečaku izvadjena slezina!”, “Učenica pretukla drugaricu zato što je odličan djak!”, “Djaci oborili profesorku na zemlju!”, sve češće možemo pročitati u domaćim medijima.

Zašto su ovakvi naslovi postali svakodnevica? Ko je odgovoran što su nam deca agresivna? Šta će država učiniti?

Na ova pitanja Ivane Mastilović Jasnić u emisiji “Jasno. Kao dan!”, odgovaraju upravo ministarka Kisić, kao i psihološkinja Vulić Bojović.

Ova tema sve češće potresa javnost, a vršnjačko nasilje postalo je svakodnevna briga kako roditelja, tako i stručnjaka. Šta o svemu tome imaju da kažu gošće Ivane Mastilović Jasnić u emisiji "Jasno. Kao dan!" poslušajte u ponedeljak u 22 na MTS kanalu 115!