Miss Svetskog prvenstva odustala od Katara: "Bitan je samo novac"

Marta Barčok, najpopularnija navijačica Poljske koja je prozvana "Miss Svetskog prvenstva", otkrila je zašto je neće biti na ovogodišnjem Mundijalu.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.11.2022.

13:56

Miss Svetskog prvenstva odustala od Katara:
Foto: Profimedia

Barčok je u prošlosti prisustvovala raznim turnirima, uključujući Euro 2016, 2020. i Svetsko prvenstvo 2018. godine. Ali rekla je da neće ići u Katar zbog pravila u toj zemlji.

"Odlučila sam da ne idem u Katar gde se ne poštuju ljudska prava, ljudi sa fudbalom imaju isto toliko zajedničkog kao i ja sa svemirskim brodom, bitan je samo novac", kazala je.
Marta je takođe navela da misli da će Engleska doći među prva četiri i otkrila je svoju omiljenu zvezdu ove reprezentacije.

"Mislim da će Engleska biti među prva četiri, ima zaista sjajnu ekipu i naravno Harija Kejna, koji je po mom mišljenju jedan od najboljih napadača na svetu", kazala je.

Manekenka je predvidela da će i Francuska igrati u finalu i podelila nadu da će Poljska doći do polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: