Najnovije vesti
Zabava
Nikola Rađen gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"

(VIDEO) "NI NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI MI NIJE PAO TEŠKO KAO RAZVOD" Nikola Rađen gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", sreda 22 h samo na Blic TV

Prosalvljeni vaterpolista Nikola Rađen gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, sredom u 22 h.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nikola Rađen gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Ćukić Dejanović" Foto: Blic TV / screenshot
Nikola Rađen gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Ćukić Dejanović"

Nikola Rađen je otvoreno govorio o svojoj bivšoj supruzi, kao i sadašnjoj, o svojim ćerkama, ali i momentima koji su negde obeležili njegovu kako karijeru tako i celokupan život. Jedan od takvih momenata je bio i doping prekršaj.

- Svojom nepromišljenošću sam doveo sebe i ugrozio svoju porodicu na neki neprimeren način - rekao je Nikola Rađen u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Tokom razgovora sa profesorkom Slavicom Đukić Dejanović Nikola Rađen se osvrnuo na različite segmente svog života, a onda se u jednom trenutku povela priča o razvodu. Kao što je poznato Nikola je bio u braku sa pevačicom Anom Kokić sa kojom ima i dve ćerke. Na pitanje kako je on doživeo razvod Nikola je najiskrenije odgovorio:

- Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija.

Pročitajte još

Postani novi MTS korisnik

Pored Blic televizije, koja od samog početka emitovanja obara rekorde gledanosti, čekaju te i najgledaniji kanali u Srbiji, Arena Sport kanali, SUPERSTAR TV. U mts BOX paketu čeka te iris TV – digitalna TV platforma Telekoma Srbija, sa preko 250 TV kanala uz mogućnost gledanja na čak do 5 TV uređaja istovremeno.

Popuni formu i gledaj paket po svom izboru narednih 12 MESECI za 1 DINAR mesečno!

Nikola Rađen je detinjstvo proveo sa bakom i dekom, a sada je iskreno ispričao da su mu roditelji veoma nedostajali. Kasnije, kada je već počeo da se bavi sportom, oca je retko viđao. I u tim retkim susretima mnogo toga je ostala neizrečeno.

- Puno toga hoću da kažem, a ništa od toga se ne kaže. Onda, kada sam ga sahranio, sve to sam hteo da mu kažem, a onda kad bacite grumen zemlje sve te reči same izađu i odu u vetar. I to je jako teško... - ispričao je Nikola u emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

O čemu je još govorio poznati sportista saznajte u sredu u 22 časa samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Reprizu emisije možete gledati četvrtkom u 8 h, 14 h i 19 h i subotom u 12 h.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS kablovki paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 9

- Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

- m:tel IPTV paket na kanalu 10

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 12

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Svet

Korisnici u inostranstvu Blic TV mogu da prate putem MTEL TV usluge.

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.