Dejan Manić izabran za potpredsednika Jedinstvene Srbije

Lokalne vesti - Subota 26.11.2022 - 19:51

Dejan Manić, predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju, ponovo je izabran za potpredsednika stranke na petoj Izbornoj skupštini JS, koja je održana u subotu u prepunoj MTS dvorani u Beogradu.

Foto: OK Radio Foto: OK Radio
Manić je u subotu izabran i u Izvršni odbor stranke.
 
U radu izborne skupštine učestvovalo je oko 190 delegata iz Vranja, kao i predsednici odbora JS-a u opštinama Pčinjskog okruga iz Trgovišta, Vranjske Banje, Bujanovca i Preševa.
 
Za potpredsednike stranke su osim Manića izabrani Ratko Stevanović, Rade Basta, Marija Jevđić, Vojislav Vujić, Života Starčević, Nenad Filipović, Đorđe Kosanić, Dejan Pisarević, Marija Jovanović, Dejan Ignjatović i Stevo Grkinić.
 
Vranjanci i još oko 1.600 delegata izabrali su ponovo i na ovoj skupštini Dragana Markovića Palmu za novog - starog predsednika Jedinstvene Srbije.
 
Članovi Glavnog odbora JS iz Vranja ubuduće će biti Dejan Manić, Dejan Stojanović, Katarina Milovanović, Goran Stojković, Omer Tahiri, Ivana Kažić, Miloš Stamenković, Sunčica Aleksić, Petar Petrović i Igor Popović.
 
Iz Vranjske Banje je to Marjan Tasić, iz Preševa Boban Anđelković, iz Trgovišta Aleksandar Stošić i iz Bujanovca Aleksandra Stojanović.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: