Ilda Šaulić prvi put progovorila o aferi 'gaćice' i sukobu sa Gogom Sekulić: Nema razloga da se ljuti!

26.11.2022

18:54

0

Pevačica ističe da je sve izvučeno iz konteksta, te da nije imala nameru da uvredi koleginicu

Ilda Šaulić prvi put progovorila o aferi 'gaćice' i sukobu sa Gogom Sekulić: Nema razloga da se ljuti!
Ilda Šaulić i Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ilda Šaulić, nedavno se našla u centru medijskog skandala, kada je tokom jedne emisije izjavila da ne zna ko peva hit pesmu ''Gaćice'' iz 2006. godine.

Ova Ildina izjava izazvala je medijski sukob koleginica, a Goga Sekulić je bila uverena da ne postoji osoba koja ne zna njenu hit numeru "Gaćice". 

Ilda Šaulić se nije oglašavala ovim povodom, a danas je u jednoj emisiji otkrila da li je u međuvremenu poslušala Gogin hit.

24sedam/Danica Božović ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić i Goga Sekulić

- Sad znam (smeh). Opet je to izvučeno iz konteksta. Ja sam gostovala u jednoj emisiji gde me je voditelj pitao da li mogu da pogodim neke pesme. On mi je rekao samo jednu reč i ja sam pomislila da je to pesma grupe „Tap 011“. Rekao mi je da nije ta pesma, ja sam rekla da ne znam, imalo je još pesama koje nisam tada znala. Svakako to nisam znala i mislim da mi nije zamerila, nema razloga stvarno – objasnila je naslednica Šabana Šaulića u emisiji ''Zvezde Granda Specijal''.

Goga Sekulić je nekoliko dana ranije istakla da poznaje Ildinu porodicu, te da sumnja da je pevačica bila zlonamerna, ali svakako nije mogla da veruje da neko ne zna pesmu ''Gaćice'' koja je 2006. bila mega hit.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike