Crni panter se opet pojavio? Traktorista ga usnimio kako trči kod Feketića: "U dve sekunde je istrčao 30 metara" (VIDEO)

26.11.2022

16:23

0

Autor: M. Vu.

Snimak koji je napravio meštanin Andrej Maljik brzinom munje je postao viralan

Crni panter se opet pojavio? Traktorista ga usnimio kako trči kod Feketića:  "U dve sekunde je istrčao 30 metara" (VIDEO)
Copyright Instagram_sremskomitrovackiportal

Crni panter za kojim je trajala potraga se opet pojavio! Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, jedan traktorista ga je usnimio u Feketiću dok beži preko njiva. 

Kako se vidi na snimku, životinja trči velikom brzinom kroz njive, a izvor koji je situaciju zabeležio kamerom navodi da je panter navodno počeo da trči čim mu je prišao traktorom i izvadio telefon. 

Snimak koji je napravio meštanin Andrej Maljik brzinom munje je postao viralan, a sada se oglasio i sam tvorac videa.

- Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati - naveo je on.

- Vozio sam i vidim nešto crno i mislio sam da je pas lutalica. Taman da izvadim telefon i da snimim, kako sam pomislio na telefon, krenuo je da beži. U dve sekunde je istrčao 30 metara. Ostao sam u šoku - rekao je Maljik za Republiku.

Navodi da je video da je lovačka služba došla nakon što se njegov snimak proširio društvenim mrežama.

- Video sam da je lovačka služba bila. Izašli su na teren da provere. Iskreno, mnogo se pričalo i pisalo o tome, nisam verovao da je tačno, ali kada sam ugledao tu životinju stvarno mi nije bilo svejedno i mogao bih da poverujem da je bio crni panter. Interesantno, onaj ko najmanje misli da je istina, kad vidi ovako nešto, ne može da se ne zapita - zaključuje Maljik.

Podsetimo, crni panter poslednji put je viđen u blizini Banje Junaković, a lovočuvar "Vojvodinašuma", policajci iz Apatina i radnici "Voda Vojvodine" traže životinju sa dronovima. Plan je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike